Kiraz Modeli İğne Oyası

İğne oyası modellerine çok güzel bir örneğin yapılışıyla devam ediyoruz. Kiraz modeli iğne oyası. Sadece yazma kenarlarında değil iğne oyası havlu kenarı modellerinde de kullanılıyor. Özellikle iğne oyası boncuk sarma tekniği havlularda çok kullanılıyor. İğne oyası dağ modellerinin arasına boncuk sarmalı oyalarla model tasarımı yapılıyor. Kiraz modeli iğne oyasının yapılışını öğrendikten sonra sizde yazmalarda veya havlularda kullanabilirsiniz. İğne oyalarında boncukları kullanmayı çok seviyoruz. Biraz zarif iğne oyalarından, boncuklu iğne oyalarından bahsedelim. Beğendiğiniz modelleri yazmalarda, havlularda kullanabilirsiniz. İlk bahsedeceğimiz model yeni boncuklu iğne oyaları olacak. Tahta boncuklarla, güllü boncuklarla veya farklı boncuk çeşitleriyle oyalarımızı yapabiliriz. Boncuklu iğne oyaları kum boncuklarla yapılmış çok şık bir model. Tek renk iğne oyaları yazma kenarlarında çok güzel durur. Boru boncuklu iğne oyaları çok hoşunuza gidecek modellerden sadece bir tanesi. Daha fazlası için önceki içeriklerimizi inceleyebilirsiniz. Şimdi çok amaçlı model kiraz modeli iğne oyası yapılışını öğrenelim.

Kiraz Modeli İğne Oyası Nasıl Yapılır?

İğne oyalarından her zaman kullanılacak bir teknikle yapılmış güzel bir yazma kenarı örneği yapılışını öğreneceğiz. Boncuk sarma tekniği. Boncuk sarmayı tamamladığımızda yazma kenarlarında, havlu kenarlarında kullanabiliriz. Mesela havlu kenarı yaptığımızda şöyle modeller tasarlayabiliriz.

İLGİNİ ÇEKEBİLİR:  Videolu, Pullu İğne Oyası Nasıl Yapılır?

Kiraz modeli İğne oyasıKiraz modeli İğne oyası

Kiraz modeli İğne oyası 3Kiraz modeli İğne oyası 3

Kiraz modeli İğne oyası 2Kiraz modeli İğne oyası 2

Kiraz modeli İğne oyası 1Kiraz modeli İğne oyası 1

İğne oyası boncuk sarma sadece havlu veya yazmalarda değil küpe yapımında, iğne oyası fularlarda, peçete modellerinde, tablo yapımında kullanabiliriz. Şimdi yazmaya nasıl model uyarlayabiliriz ona bakalım. Videoda da bu modelin yapılışını öğreneceğiz.

Kiraz modeli İğne oyası 4Kiraz modeli İğne oyası 4

Son olarak videoya geçiyoruz. Baştan sona anlatımıyla kiraz modeli iğne oyası yapılışını öğreniyoruz.

İğne Oyası Çeşitleri Kiraz Modeli Yapımı

Bunlara da Göz Atın

Post navigation

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir