Çiçekli Lacivert Yazmaya İğne Oyası

İğne oyası modellerine yepyeni yazma örneği daha ekliyoruz. Çiçekli lacivert yazmaya iğne oyası çok şık çok zarif iğne oyalarından. Hemen yazmaları hazırlayıp en güzel iğne oyası modellerini çeyizlik iğne oyaları olarak yapabiliriz. Son olarak ortaya çıkan iğne oyası modellerini sadece çiçekli yazmalara değil düz renk yazmalara da yapabiliriz. Eminim çok güzel olacaktır. Yine onlar gibi güzel duran oyalardan bahsedelim. İğne oyası yazma modelleri için birazdan yeni modelin anlatımına geçeceğiz. Öncesinde birkaç modelin yapılışından bahsedelim.

Tek renk yazmalara iğne oyalarını son zamanda çok kullanıyoruz. Çok yapıyoruz. Onlardan biri düz lila yazmaya iğne oyası çok seveceğiniz ve her renk yazmaya, desenli yazmalara yakışacak iğne oyalarından. Dikkat çeken gösterişli iğne oyası çiçekli ağır iğne oyalarından. Yazmalarda muhteşem duracak tasarım harikası iğne oyası yazma örneği de mükemmel modellerden. Daha fazlası için önceki içeriklere göz atabilirsiniz. Şimdi çekli lacivert yamaya iğne oyasından bahsedelim.

Lacivert Yazmaya İğne Oyası Nasıl Yapılır?

Lacivert yazmaya iğne oyası yapıyoruz. Çiçekler mavi ve pembe renklerinde. Yazmaya da çok yakışmış. İlk olarak yazmada oyanın nasıl durduğuna bakacağız. Sonrasında Türkçe anlatımıyla iğne oyası yapılışını öğreneceğiz.

İLGİNİ ÇEKEBİLİR:  Kolay İğne Oyası Modeli Yapılışı

Çiçekli lacivert yazmaya İğne oyasıÇiçekli lacivert yazmaya İğne oyası

Çiçekli lacivert yazmaya İğne oyası 3Çiçekli lacivert yazmaya İğne oyası 3

Çiçekli lacivert yazmaya İğne oyası 1Çiçekli lacivert yazmaya İğne oyası 1

Çiçekli lacivert yazmaya İğne oyası 2Çiçekli lacivert yazmaya İğne oyası 2

Çok güzel görünüyor değil mi. O halde hemen yapılışına geçelim. Çiçekli lacivert yazmaya iğne oyasını izliyoruz.

ÇOK ŞİRİN SIRALI İĞNE OYASI MODELİ

Bunlara da Göz Atın

Post navigation

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir