Tek Renk Tığ Oyası Yapılışı

Tığ oyası modellerinden yine çok güzel bir örneğin yapılışını hazırladık. Tek renk tek sıra tığ oyası severek öreceğimiz çok zarif tığ oyalarından. Yine isterseniz modeli renkli de hazırlayabilirsiniz. Tek renk yazmalarda, desenli yazmalarda çok güzel duracak oyalardan. Tığ oyası örmeyi seviyorsanız bu modeli de örülecekler listesine ekleyebilirsiniz. Yine örülecekler listesine ekleyeceğimiz birkaç tığ oyasından bahsedelim. Kolay oyalardan, ağır oyalardan bahsedelim. Eğer yazmalarınıza 3 boyutlu tığ oyalarından örmek istiyorsanız hürrem çiçeği oya yapımı videolu anlatımlı modele göz atabilirsiniz. Yine tek renk veya yazma içinde bulunan renklerden çiçekleri ayarlayarak öreceğimiz çok güzel bir oya. Oya modelleri ve yapılışları 3 boyutlu oyalardan. Muhteşem ve ağır bir oya. Klasiklerden vazgeçmek istemiyorum, oyalarıma boncuk eklemek istiyorum diyorsanız boncuklu nostalji tığ oyası yapılışını inceleyebilirsiniz. Yine daha fazla model için önceki içeriklerimizden ulaşabilirsiniz. Şimdi yeni modele geçelim. Tek renk tığ oyası yapılışını öğrenelim.

Tek Renk Tığ Oyası Nasıl Örülür?

Gri yazmaya tığ oyası yapılışı hazırladık. Adım adım tığ oyasının nasıl örüldüğünü öğreneceğiz. Tek renk yazmaları kullanmayı seviyor ve kenarlarında tek renk oya modellerini kullanmayı seviyorsanız kolay ve şık modelin yapılışını kaçırmayın.

İLGİNİ ÇEKEBİLİR:  Kalem Oyası Yapılışı

Tek renk tığ oyası yapılışıTek renk tığ oyası yapılışı

Çok güzel değil mi. Eminim sizde çok beğendiniz. O halde hemen anlatıma geçelim. Tek renk tığ oyası yapılışını öğrenelim.

156 - YAPIN TAVSİYE EDİYORUM MEKİK KADAR GÜZEL OLDU TEK SIRANIN GÜZELLİĞİ

Bunlara da Göz Atın

Post navigation

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir