Şifon Başörtüsü ile Yapılacak Güzel İğne Oyası Modelleri 2024 – 2025

Kıymetli hanımlar bugün sizler için hazırlanmış olan iğne oyası modeli şifon başörtü kenarlarına yapabileceğiniz modellerdir. El emeği göz nuru hazırlanan iğne oyası modeli en çok tercih edilen modellerdir. Sizler de dilediğiniz renkleri seçerek bu iğne oyası modellerini hazırlayabilirsiniz. Daha önce görmediğiniz kadar güzel olan iğne oyaları şık tasarımıyla görenleri kendine hayran bırakmaya devam ediyor. Farklı tasarımıyla dikkat çeken bu modelleri yaparak değerli çeyiz sandıkları oluşturabilirsiniz. Çeyizlerinize çok yakışacak iğne oyaları en yeni ve en güzel modeller arasında yer almaktadır. Sizler de bu modelleri yaparak çeyizlerinize değerli modeller ekleyebilirsiniz. El emeğinin yoğun olarak kullanıldığı modelleri hamarat hanımların tercihine sunuyoruz. Sizler de seçmiş olduğunuz modelleri zevkinize göre renk seçerek yapabilirsiniz. Kolay gelsin.

Zengin Görünen Harika İğne Oyası Modelleri
Zincirli Tığ İşi Oya Modelleri Çok Sevildi
En Güzel Bebek Örgü Modelleri
Bildiklerinizi Unutturacak Yepyeni Tığ İşi Oya Modelleri
Süt Kokulu Bebek Örgü Modelleri

En Yeni İğne Oyası Örnekleri

Motifli hazırlanmış olan iğne oyası modeli en güzel ve en kolay modeller arasındadır. Sizler de hemen yapmaya başlarsanız kısa sürede kolaylıkla bitirebilirsiniz.

@igneoyasi1934 Instagram hesabından en renkli ve kolay iğne oyası modellerini yaparak harika modelleri sipariş oluşturabilirsiniz.

Çok basit yapılan iğne oyası modeli sade model sevenlere hitap eden bir modeldir. Sizler de çok severek kullanacağınız bu güzel iğne oyalarını yapabilirsiniz.

Havlu kenarına yapılan gösterişli iğne oyası modeli banyolarınıza çok yakışacak. Sizler de bu modeli çeyizleriniz için yapabilirsiniz.

Yapım aşaması basit olan ağır iğne oyası modeli en çok tercih edilen modeller arasında yer almaktadır.

Ağır İğne Oyası Modelleri

Bunlara da Göz Atın

Post navigation

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir