Çıtı Pıtı Çiçekli İğne Oyası

İğne oyası modellerinden yazma kenarlarına çok yakışacak bir örnek daha. Sırada çıtı pıtı çiçekli iğne oyası yapılışı var. Tek renk yazmalara da desenli yazmalara da çok yakışacak. Çiçekli yazmalara çıtı pıtı çiçekli iğne oyasını yapabilirsiniz. Çıtı pıtı iğne oyalarını yazmalarımızda kullanmayı çok seviyoruz. Şimdi biraz onlardan bahsedelim. Daha sonra yeni modelin yapılışına geçeriz. En basit iğne oyası bile doğru renk ve doğru yazmalarda çok güzel duracaktır. Zarif iğne oyalarıiğne oyası bebek yüz örtülerinde de kullanabilirsiniz. İğne oyası yazma örnekleri anlatımlı modelin yapılışı da duruşu da çok güzel. İki renkli iğne oyaları olarak yapabilirsiniz . Özellikle düz yazmalarda 2 renk seçimiyle çok güzel duracak modellerden. En güzel yeni iğne oyası örneği yapılışı için anlatıma geçelim. Bakalım çıtı pıtı çiçekli iğne oyası yapılışı nasılmış.

Çıtı Pıtı Çiçekli İğne Oyası Nasıl Yapılır?

Yazma kenarlarında çok güzel duran bir oyanın yapılışını hazırladık. Yazmaya seçimi lacivert zeminde çiçek desenli modellerden. Yine bu modeli her renk yazmaya yapabilirsiniz. Sarı yazmalara, mavi yazmalara, bordo – kırmızı yazmalara, siyah – beyaz yazmalara yapabiliriz. Düz veya çiçekli veya geometrik desenli yazmaları oyayı yapmak için kullanabiliriz.

İLGİNİ ÇEKEBİLİR:  Lale Şeklinde İğne Oyası Yapılışı

Çıtı Pıtı Çiçekli İğne OyasıÇıtı Pıtı Çiçekli İğne Oyası

Yazma seçimi yukarıdaki gibi. Sizde sevdiğiniz renklerde veya siparişinize göre yazmalara oyayı yapabilirsiniz. Şimdi oyanın duruşuna bakalım.

Çıtı Pıtı Çiçekli İğne Oyası 1Çıtı Pıtı Çiçekli İğne Oyası 1

Çıtı Pıtı Çiçekli İğne Oyası 5Çıtı Pıtı Çiçekli İğne Oyası 5

Çıtı Pıtı Çiçekli İğne Oyası 4Çıtı Pıtı Çiçekli İğne Oyası 4

Çıtı Pıtı Çiçekli İğne Oyası 3Çıtı Pıtı Çiçekli İğne Oyası 3

Son olarak videoya geçelim. Çıtı pıtı çiçekli iğne oyası detaylarını öğrenelim.

Bunlara da Göz Atın

Post navigation

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir