İstiridye Yelek Yapılışı Baştan Sona Anlatım

Çeyizlik örgü modelleriyle devam ediyoruz. Sırada istiridye yelek yapılışı baştan sona anlatım var. Çeyizler için anne yelek modelleri olarak veya günlük kullanmak için sevdiğiniz iplerle yelekleri örebilirsiniz. Şiş örgü örneklerinde istiridye örneğini bebek örgü modellerinde de kullanabiliriz. Bebek yelekleri, bebek hırkaları çok güzel durur. Özellikle kız bebek örgü modellerinde. Eğer farklı yelekler örmek isterseniz biraz daha spor dursun derseniz bayan örgü yelek modelleri yapılışına göz atabilirsiniz. Örgü yelek modelleri için kullanabileceğimiz çok güzel örneklerden bahsettik. Bugün sadece örneğin yapılışından değil yeleğin tamamından bahsedeceğiz. Mesela şişle yelek örneği sadece örnek kısmını anlattığımız tariflerden. Yeleklere kendi bedenimize göre veya öreceğimiz kişinin bedenine göre ilmek sayılarını ayarlayarak örebiliriz. Şiş örgü bayan yelek modelleri yapılışı yine baştan sona yapılışını anlattığımız modellerden. Sevilen şık yeleklerden. Annelere de çok yakışacak. Tığla örülmüş veya şişle örülmüş daha çok yeleğimiz var. Bugün yapılışını öğreneceğimiz modele geçelim. İstiridye yelek yapılışı baştan sona anlatımını izliyoruz.

Şişle Gelin Yeleği Çeyizlik Yelek Yapılışı

40 – 44 arası beden için uyumlu olan baştan sona yapılışı Türkçe anlatımlı olarak hazırlanmış güzel bir yeleğin yapılışını izleyeceğiz. İplik olarak himalaya anti pilling everyday süper lüks kullanılmış. Şiş olarak ise 3,5 mm tercih edilmiş. İp sayısı ise örmek istediğimiz bedene göre değişecektir.

İLGİNİ ÇEKEBİLİR:  Motifli Pazar Çantası Örnekleri

İstiridye Yelek Yapılışı Baştan Sona Anlatım 2İstiridye Yelek Yapılışı Baştan Sona Anlatım 2

İstiridye Yelek Yapılışı Baştan Sona Anlatım 1İstiridye Yelek Yapılışı Baştan Sona Anlatım 1

İstiridye Yelek Yapılışı Baştan Sona Anlatımİstiridye Yelek Yapılışı Baştan Sona Anlatım

İstiridye yelek modeli baştan sona anlatımı takip edip ördüğümüzde yukarıdaki gibi duracak. Son olarak videoya geçelim ve yeleğin yapılışını öğrenelim.

Bunlara da Göz Atın

Post navigation

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir