Degrade Örgü Halı Yapılışı

Örgü halı modellerine örgü paspas modellerine bir yenisini daha ekliyoruz. Bu kez degrade örgü halı yapılışı hazırladık. Makrome ipleriyle, ribbon iplerle, polyester iplerle, koton iplerle öreceğimiz ev dekorasyonumuza çok yakışacak paspaslardan. Penye ip paspas modellerinden zaman zaman bahsediyoruz. Uzun bir ara vermiştik paspas örmeyeli. Bugün güzel bir paspas örelim. Ama öncesinde penye iplerle veya farklı şekillerde yaptığımız paspaslardan bahsedelim.

Bu paragrafta daha önce ördüğümüz paspaslardan bahsedeceğiz. Penye iplerle çok örülen çocuk odası dekorasyonunda, bebek odası dekorasyonunda kullanılan bir paspas. Penye ip yıldız paspas yapılışı. Bende yeşil ve beyaz renkleri kullanarak örmüştüm. Fan modeli paspas yapılışı ortası çiçekli çok güzel ajurlu örgü modellerinden. Bir diğer modelimiz ise elmas paspas nasıl örülür içeriğimiz. Özellikle yatak odalarına, salonlara çok yakışacak ağır modellerden biri. Daha fazla model anlatımı için önceki içeriklerimizi inceleyebilirsiniz. Şimdi degrade örgü halı yapılışına geçelim.

Degrade Halı Nasıl Örülür?

Kahve tonları ve mavi kullanılarak örülmüş ağır, gösterişli bir paspas. İlk defa örgü örecekler için zor bir model. Polyester makrome ipleri kullanarak örüyoruz. Sizde degrade halılarda, paspaslarda sevdiğiniz renkleri kullanabilirsiniz.

İLGİNİ ÇEKEBİLİR:  Kapaklı İstiridye Örneği Nasıl Örülür?

Degrade Örgü Halı Yapılışı 2Degrade Örgü Halı Yapılışı 2

Degrade Örgü Halı Yapılışı 1Degrade Örgü Halı Yapılışı 1

Degrade Örgü Halı Yapılışı 3Degrade Örgü Halı Yapılışı 3

Degrade Örgü Halı YapılışıDegrade Örgü Halı Yapılışı

Hemen anlatıma geçelim. Degrade örgü halı yapılışını izliyoruz.

Bunlara da Göz Atın

Post navigation

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir