Örgü Bozuk Para Cüzdanı Yapımı

Sevimli desenlerde çok şık örgü bozuk para cüzdanı yapımı hazırladık. Tavşanlı, ayıcıklı, aslanlı veya sevdiğimiz figürlerde amigurumi cüzdan modelleri örebiliriz. Ayıcık cüzdanın yapılışını öğreneceğiz. Aynı sayıları kullanarak kulak ve ağız kısımlarını değiştirerek farklı desenlerde örgü cüzdan modelleri örebiliriz. Örgü cüzdan yapımını kız çocuklarımız için kendimiz için örebiliriz. Satış için veya hediyelik fikirler içinde örebiliriz. Arkadaşlarımız eminim bu güzel hediyeyi çok beğenecekler. Amigurumi cüzdan yapımı hazırlamıştık. Yine kız çocuklarının çok seveceği modelde. Örgü çanta modellerinde örgü cüzdanlar çok şık duracak. Tığ işi bozuk para cüzdanında evde kalan yarım ipleri de kullanabilirsiniz. Böylece bir köşede atıl bekleyen iplerimizi de değerlendirmiş oluruz. Videolu cüzdan nasıl örülür detaylarıyla öğrenmeye geçelim.

Tığla Bozuk Para Cüzdanı Nasıl Örülür?

Sevimli ayıcıklarla, sevimli tavşanlarla en güzel cüzdanları örüyoruz. Amigurumi tekniği ile ördüğümüz örgü bozuk para cüzdanı yapımı örneklerini örmek oldukça kolay. Hem biraz hayal gücü ile istediğiniz figüre dönüştürebilirsiniz.

Örgü Bozuk Para Cüzdanı Yapımı 2Örgü Bozuk Para Cüzdanı Yapımı 2

Örgü Bozuk Para Cüzdanı Yapımı 1Örgü Bozuk Para Cüzdanı Yapımı 1

Örgü Bozuk Para Cüzdanı YapımıÖrgü Bozuk Para Cüzdanı Yapımı

Şimdi birlikte bu güzel cüzdanların nasıl örüldüğünü öğreneceğiz. O halde anlatıma geçelim. Baştan sona yapılışıyla fermuarlı cüzdan nasıl örülür öğrenelim.

Bunlara da Göz Atın

Post navigation

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir