Motifli Örgü Abajur Yapımı

Çeşitli tekniklerle yapılmış birçok abajur modellerinin anlatımından bahsettik. Makromelerle, örgü motiflerle, amigurumilerle abajurlar yaptık. Lambaderler, avizeler ördük. Bebek odası dekorasyonu için evimizin diğer odaları için en güzel örgü modelleri ve yapılışlarıyla aksesuarlar yaptık. Şimdi onlardan bahsedelim. Daha sonra motifli örgü abajur yapımına geçeriz. Hanım dilendi bey beğendi motifleri, 3lü trabzan gurupları ile makrome yaprak modelleriyle yaptığımız abajurlardan bahsedeceğiz. Mesela örgü motiflerle abajur yapımı küçük kare motiflerle yapılmış örmesi kolay modellerden. Parça ipleri değerlendirmek içinde abajurlar, avizeler örebilirsiniz. Tığ işi abajur yapımı ise çok sevilen ve birçok yerde kullanılan örgü modelinden yapılıyor. Su taşı örneğinden örüyoruz. Su taşını şallarda, dantellerde ve daha birçok örgü modelinde kullanıyoruz. Su taşı ile örülen abajur kız çocuklarının odalarına çok yakışacak. Amigurumi lambader modelleri ise bebek odası dekorasyonunda, çocuk odası dekorasyonunda çok güzel duracak. Makrome avize iskeleti ile avize yapımı ile ise makrome yaprakla yapılmış harika bir model. Modası hiç geçmeyecek el yapımı aksesuarlardan. Motifli örgü abajur yapımı el yapımı en güzel aksesuarlardan. Hadi anlatıma geçelim.

İLGİNİ ÇEKEBİLİR:  Kolay Dantel Runner Yapılışı

Motifli Örgü Abajur YapımıMotifli Örgü Abajur Yapımı

Motifli Abajur Nasıl Örülür?

Netten veya hobi marketlerden aldığımız avize iskeletini örgü ile süslüyoruz. Sevdiğimiz çeşitli kare motiflerle en güzel abajurları örebiliriz.

Motifli Örgü Abajur Yapımı 5Motifli Örgü Abajur Yapımı 5

Motifli Örgü Abajur Yapımı 6Motifli Örgü Abajur Yapımı 6

Motifli Örgü Abajur Yapımı 7Motifli Örgü Abajur Yapımı 7

Motifli Örgü Abajur Yapımı 1Motifli Örgü Abajur Yapımı 1

Motifli Örgü Abajur Yapımı 2Motifli Örgü Abajur Yapımı 2

Motifli Örgü Abajur Yapımı 3Motifli Örgü Abajur Yapımı 3

Örgü gül motifleri, papatya motifleri, kalpli motifler, popcorn motiflerle çok güzel abajurlar hazırlayabiliriz. Son olarak videoya geçelim. motifli örgü abajur yapımını öğrenelim.

Bunlara da Göz Atın

Post navigation

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir