Büyükler İçin Yakadan Başlama Kazak Yapılışı

Örgü kazak modelleri, örgü süveter modelleri olarak kullanacağımız çok güzel bir modelin yapılışını hazırladık. Yine bildiğimiz bir örnekten oluşuyor. Büyükler için yakadan başlama kazak yapılışı hazırladık. Adım adım nasıl örüldüğünü öğrenecek daha sonra istediğimiz renklerle tığ işi kazağı öreceğiz. Yine zincir sayılarını ayarlayarak büyük küçük herkes için rahatlıkla örebileceğiz. 3lü trabzan gruplarıyla yapılmış harika bir kazak. Evde kalan ipleri değerlendirmek içinde ideal bir örnek. Şişle veya tığla örülen çok güzel kazakların yapılışından bahsettik. Biraz onlara değinelim. Daha sonra yeni modelin yapılışına geçeriz.

Büyükler İçin Yakadan Başlama Kazak YapılışıBüyükler İçin Yakadan Başlama Kazak Yapılışı

Bu paragrafta en güzel kazak modellerine değineceğiz. Tığla ördüğümüz kazaklar, bluzlar olacak. Geçtiğimiz günlerde bu bluz aklınızı başınızdan alacak dedik. Muhteşem bir modelin yapılışına imza attık. Keten iplerle örülen göz alıcı güzellikte bir kazak. Kare motifli örgü kazak yapılışı dantel gibi duran her mevsim kullanılabilecek modellerden. Kalp motifli kazak yapılışına genç kızlar bayılacak. Kolay ve eğlenceli tığ işi kazak yapılışı örgü çiçeklerle, örgü yapraklarla örülmüş modellerden. Herkes bu kazağa bayılacak. Daha fazlası için önceki içeriklerimizi inceleyebilirsiniz. Şimdi büyükler için yakadan başlama kazak yapılışını öğrenmeye geçelim.

İLGİNİ ÇEKEBİLİR:  1 Saatte Amigurumi Broş Nasıl Örülür?

Büyükler İçin Yakadan Başlama Kazak Nasıl Örülür?

İster tek renk ister rengarenk örebileceğimiz bir kazak daha. Tığla ördüğümüz yakadan başlama kazak modellerinden. Boynumuza ölçerek, omuzlarımıza ölçerek tam beden ölçüsüne göre rahatça örebiliriz. Yine kazağın detayları kaynak kısmında bulunan linkte ayrıntıları ile verilmiş. Her bedenin ölçülerini bulabilirsiniz.

Büyükler İçin Yakadan Başlama Kazak Yapılışı 2Büyükler İçin Yakadan Başlama Kazak Yapılışı 2

Büyükler İçin Yakadan Başlama Kazak Yapılışı 1Büyükler İçin Yakadan Başlama Kazak Yapılışı 1

Büyükler İçin Yakadan Başlama Kazak Yapılışı 3Büyükler İçin Yakadan Başlama Kazak Yapılışı 3

Büyükler İçin Yakadan Başlama Kazak Yapılışı 4Büyükler İçin Yakadan Başlama Kazak Yapılışı 4

Büyükler İçin Yakadan Başlama Kazak Yapılışı 5Büyükler İçin Yakadan Başlama Kazak Yapılışı 5

Büyükler İçin Yakadan Başlama Kazak Yapılışı 6Büyükler İçin Yakadan Başlama Kazak Yapılışı 6

Kazağı kısa kollu veya uzun kollu olarak örebiliriz. Son olarak videoya geçelim ve büyükler için yakadan başlama kazak yapılışını öğrenelim.

Kaynak : https://www.hanjancrochet.com/granny-stitch-sweater-pattern/

Bunlara da Göz Atın

Post navigation

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir