Rafya İple Vizör Şapka Nasıl Örülür?

Rafya ip, kağıt ip kullanarak yazın çok severek kullanacağımız örgü şapka modelleri anlatımı hazırladık. Şapka kullanmayı sevmiyor ve güneşten korunmak istiyorsanız vizör şapka modellerini örebilirsiniz. Ayarlanabilir haliyle vizör şapka hem çok kullanışlı hem de çok şık. Eğer evde satış yapıyorsanız örgü modellerinizi, el emeğinizi kazanca dönüştürdüyseniz bu modeli de sattığınız örnekler arasına ekleyebilirsiniz. Rafya iple vizör şapka nasıl örülür detaylara geçmeden önce daha önce ördüğümüz yazlık şapkalardan bahsedelim.

Bu paragrafta kağıt iplerle ve koton iplerle ördüğümüz, örebileceğimiz yazlık örgü şapka modellerinden bahsedeceğiz. Tığla örgü yazlık şapka yapılışı çok şık. Önü uzun arkası kısa modellerden. Kağıt ip kullanarak bu güzel şapkayı örebilirsiniz. Kağıt ipten yazlık şapka yapımı adım adım tarifini detaylarıyla hazırladığımız modellerden. Yine rafya ip kullanarak örgü plaj şapkası olarak kullanabilirsiniz. Rafya ipten bucket şapka yapımı yeni çok şık modellerden. Arkası fiyonklu şapkalar çok sevilen çok popüler modellerden. Yıldız örgü fiyonk şapka yapılışı onlardan biri. Daha fazlası için önceki içeriklerimizi inceleyebilirsiniz. Şimdi rafya iple vizör şapka nasıl örülür onu öğrenmeye geçelim.

İLGİNİ ÇEKEBİLİR:  Yeni 2 Katlı Yuvarlak Lif Yapılışı

Rafya İple Vizör Şapka Yapılışı

2 farklı renkte rafya ip kullanarak ayarlanabilir vizör şapka yapılışı hazırladık. Rafya ip kullanarak hasır renkte şapka örüyoruz. Hasır vizör şapka için sevdiğiniz renkleri kullanabilirsiniz. Hem gündelik hem de tatil günlerinde kullanabilirsiniz. Kafa ölçüsü ne olursa olsun ayarlanabilir olduğu için herkes kullanabilir.

Rafya İple Vizör Şapka Nasıl Örülür? 3Rafya İple Vizör Şapka Nasıl Örülür? 3

Rafya İple Vizör Şapka Nasıl Örülür? 2Rafya İple Vizör Şapka Nasıl Örülür? 2

Rafya İple Vizör Şapka Nasıl Örülür? 1Rafya İple Vizör Şapka Nasıl Örülür? 1

Rafya İple Vizör Şapka Nasıl Örülür?Rafya İple Vizör Şapka Nasıl Örülür?

Şapkamızı tamamladığımızda yukarıdaki gibi görünecek. Çok güzel değil mi. O halde hemen anlatıma geçelim. Rafya iple vizör şapka nasıl örülür öğrenelim.

1부 / 파라솔 말구~ 루피솔 썬 캡😘 깨알… 깨알…설명” width=”500″ height=”281″ src=”https://www.youtube.com/embed/1K7_TZML7yc?feature=oembed” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share” referrerpolicy=”strict-origin-when-cross-origin” allowfullscreen=””]

Kaynak : https://sevy.co.kr/product/detail.html?peJ_syY1qrAlP6jwn2P–

Bunlara da Göz Atın

Post navigation

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir