Kolay Tığ İşi Bebek Battaniyesi Yapılışı

Tığ işi örgü modellerinden kare kare motifler halinde duran düz bebek battaniyesi yapılışı hazırladık. Kolay tığ işi bebek battaniyesi yapılışı. Beyaz rengiyle çok şık duruyor. Popcornlarla, fıstıklarla karelerimizi oluşturuyoruz. İstersek bu karelere el nakışı modellerinden, kanaviçe etamin örneklerinden, tohum işinden küçük nakışlar yapabiliriz. Özellikle kız bebek battaniye modelleri ördüğümüzde nakışlar çok şık, zarif duracaktır.

Bebek battaniyesi çok severek ördüğümüz örgü modellerinden biri. Kız bebek battaniye modelleri, erkek bebek battaniye modellerinin en güzellerini örüyoruz. Hem kolay hem güzel hem de kullanışlı battaniyeler örmek isterseniz bebek battaniyesi yapımı tığ işi modeli inceleyebilirsiniz. Koton iplerle, bebe yünleriyle, kadife iplerle aynı desenden battaniyeler örebilirsiniz. Kadife ipten bebek battaniyesi kolay ve iki renkli battaniye modellerinden. Özellikle örgü örmeye yeni başladıysanız hemen örmeye başlayabilirsiniz. İstediğiniz kadar renk kullanacağınız kolay tığ bebek battaniyesi yapılışına göz atabilirsiniz. Aynı deseni farklı motif uygulamaları ile ördüğümüzde ortaya bambaşka bir görünüm çıkıyor. Birkaç modelden bahsettik. Şimdi yeni modeli öğrenmeye geçelim. Kolay tığ işi bebek battaniyesi yapılışını incelemeye geçiyoruz.

İLGİNİ ÇEKEBİLİR:  Yaprak Yağmuru Kazak Yapılışı

Tığla Kolay Battaniye Nasıl Örülür?

Yakınlarınızın, sevdiklerinizin bebek haberini alında, teyze yada hala olacaksanız, babaanne, anneanne olacaksanız hemen bu güzel zarif battaniyeden örmeye başlayabilirsiniz. Anneler yavrularına battaniye örmek istiyorsa kolay tığ işi bebek battaniyesi yapılışını örebilirler. Eminim sevdiklerinize hediye battaniyeler ördüğünüzde çok mutlu olacaklardır. Kendi emeğinizden daha güzel hediye olamaz sanırım.

% 100 merserize pamuk 12 adet iplik ve 3, 75 mm tığ veya 4 mm tığ kullanabilirsiniz. Böyle bir ip ve tığla battaniye ölçüsü 86 x 75 cm civarında. 166 zincir çekilerek başlanmış. Herhangi bir sayıda zincir ile başlayıp + 10 zincir daha ayrıca +6 zincir daha ekleyebilirsiniz.

İlk olarak battaniyenin tamamlandığında nasıl durduğuna bakalım.

Kolay Tığ İşi Bebek Battaniyesi Yapılışı 3Kolay Tığ İşi Bebek Battaniyesi Yapılışı 3

Kolay Tığ İşi Bebek Battaniyesi Yapılışı 2Kolay Tığ İşi Bebek Battaniyesi Yapılışı 2

Kolay Tığ İşi Bebek Battaniyesi Yapılışı 4Kolay Tığ İşi Bebek Battaniyesi Yapılışı 4

Kolay Tığ İşi Bebek Battaniyesi Yapılışı 5Kolay Tığ İşi Bebek Battaniyesi Yapılışı 5

Kolay Tığ İşi Bebek Battaniyesi Yapılışı 1Kolay Tığ İşi Bebek Battaniyesi Yapılışı 1

Kolay Tığ İşi Bebek Battaniyesi YapılışıKolay Tığ İşi Bebek Battaniyesi Yapılışı

Çok güzel değil mi. O halde hemen anlatıma geçelim. İyi seyirler.

Kaynak: https://daisyfarmcrafts.com/crochet-berry-stitch-windowpane-blanket/

Bunlara da Göz Atın

Post navigation

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir