Hello Kitty Örgü Çocuk Çanta Yapılışı

Kız çocukları için çok şık çanta yapılışı hazırladık. Bayramlık örgü çanta modelleri veya günlük çanta modelleri olarak öreceğimiz çok güzel çantalardan. Örgü çanta modellerinden büyükler için küçükler için olan modellerden zaman zaman bahsediyoruz. Kızlarımızın çok sevdiği figürlerden biri Hello Kitty karakteri. Örgülerimizde amigurumi modellerinde de çok kullanıyoruz. Mesela hello kitty örgü çanta kızların çok seveceği kolay sık iğnelerle örülmüş modellerden. Şemalı anlatımla ördüğümüz çantalardan. Bu modelin askısını iptal ederek örgü cüzdan modelleri olarak da kullanılabilir. Örgü çocuk çanta yapımı anlatımlı model kızların seveceği modellerden. Penye ip örgü modelleriyle örülmüş çantalardan. Çantaları örmek için kağıt ipler, hasır ipler, penye ipler, makrome ipleri, koton ipler kullanabiliriz. Kadife ipten tavşan çanta yapılışı büyük küçük herkesin çok seveceği modellerden. Şimdi Hello Kitty örgü çocuk çanta yapılışı anlatımına geçelim.

Hello Kitty Çanta Nasıl Örülür?

Koton iplerle örülmüş çok güzel bir çantanın yapılışını hazırladık. İp renklerimiz kırmızı, beyaz, sarı ve siyah olacak. Kırmızı kısımlarda pembenin tonlarını da kullanabilirsiniz. Bu modeli amigurumi örer gibi örüyoruz. Çapraz çanta, bel çantası olarak kullanılacak yeni çanta modellerinden. Pamuklu iplik ve 4,5 mm tığ – 2,5 mm tığ kullanılarak örülen çantanın duruşuna bakalım.

İLGİNİ ÇEKEBİLİR:  C2C Limonlu Battaniye Nasıl Örülür?

Hello Kitty Örgü Çocuk Çanta YapılışıHello Kitty Örgü Çocuk Çanta Yapılışı

Çok güzel görünüyor değil mi. O halde hemen yapılışına geçelim. Baştan sona yapılışıyla hello kitty örgü çocuk çanta yapılışını öğrenelim.

Bunlara da Göz Atın

Post navigation

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir