80+ İğne Oyası Fular Modelleri

Son zamanlarda gördüğüm en güzel iğne oyası modellerinden. Gerçi iğne oyalarının her modelini seviyorum. İğne oyası tespih modelleri de çok güzel oluyor. Kolye olarak da kullanabilirsiniz. Hepsi şahane. Her zaman olduğu gibi iğne oyası yapmıyoruz. Sipariş almıyoruz. Yapan arkadaşlarımız bizden çok model istiyorlar. Onlar için en güzel modelleri derlemeye çalışıyoruz. Hepsi netten alıntı modellerdir. Bize ait değildir.

İğne oyasının temel taşı iğne oyası zürafa tekniği yapımı. Bu tekniği bildikten sonra hemen hemen her oyayı yapabilirsiniz. Geçiş şekli zürafa olarak yapılıyor. Sonra ilmekler uzun veya kısa tutularak şekillendiriliyor. Ben iğne oyası bilmiyorum. Ama öğrenmeyi çok istiyorum. Vakit sıkıntım olduğu için kursa falan gidemiyorum.

İğne Oyası Fular Örnekleri

Galeride birbirinden güzel , muhteşem iğne oyası fular modelleri var. Hepsi çok güzel . Yapan arkadaşların ellerine sağlık. Ve yine yapan ve model arayan arkadaşlara fikir verecek 70 ten fazla güzel modelleri. Şifon kullanılmış, tül kullanılmış. Eski tarz olan yemeniler kullanılmış. Harika modelleri. İğne oyası fular aparatlarını hobi marketlerde bulabilirsiniz. Hadi şimdi birlikte görelim bu güzel modelleri.

Kaynak : https://pinterest.com/

Bunlara da Göz Atın

Post navigation

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir