Bebek Battaniyesi Örgü Modelleri Şişle

Kadife iple bebek battaniyesi yapılışı hazırladık. Bebek battaniyesi örgü modelleri şişle ördüğümüz bir örnek. Bebek battaniyesinde kullandığımız örneği farklı iplerle farklı örgü modellerinde de kullanabilirsiniz. Kadife iplerle sadece bebek battaniyesi değil birçok örgü örüyoruz. Çanta modellerinde kullanıyoruz. Amigurumi modellerinde kullanıyoruz. Kadife iple amigurumi unicorn yapımını önceki yazılar arasında bulabilirsiniz. Kadife iple yine çok güzel bir bebek battaniyesi örmüştük. Çiçekli kadife ip battaniye yapılışından bu modelin ayrıntılarına ulaşabilirsiniz. Bebek battaniyesi olarak, çanta olarak, yelek modelleri, örgü şapka atkı modelleri olarak kadife ipleri birçok örgünüzde kullanabilirsiniz. Bugün bebek battaniyesi örgü modelleri şişle güzel bir örneğin tarifinden bahsedeceğiz.

Örgü Bebek Battaniye Modelleri ve Yapılışları

Bebek battaniyesi modellerinde şiş ile ördüğümüz çok güzel bir örnek hazırladık. Bebek battaniyesi örgü modelleri şişle olan örneği sadece battaniye de ve sadece kadife iplerle değil birçok örgü ipi ile birçok örgü modelinde kullanabilirsiniz. Yelek modelleri örebilirsiniz. Örgülerinizde lastik modeli olarak kullanabilirsiniz. Çok güzel bir model. Hırka modellerinde de kullanabilirsiniz. İlmek sayılarını modele göre kendi bedeninize göre ayarlayıp istediğiniz örgünüzde kullanabilirsiniz. Bebek battaniyesinde ideal ölçü 90 x 90 cm. Sizler ihtiyacınıza göre ölçüleri istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

İLGİNİ ÇEKEBİLİR:  Yıldız Çiçek Desenleri ile Battaniye Örgü Modelleri 2024 - 2025

Bebek Battaniyesi Örgü Modelleri ŞişleBebek Battaniyesi Örgü Modelleri Şişle

Model çok güzel görünüyor. Videoda ayrıntılı bir şekilde yapılışı anlatılıyor. Petek gibi duran bir örnek. Battaniyenin kenarına da istediğiniz kenar oyası modellerini kullanabilirsiniz. Şimdi modelin yapılışına geçelim. İşte bebek battaniyesi örgü modeli şişle yapılan örneğin tarifi. İyi seyirler.

 

[wpcc-iframe title=”Kadife İple Bebek Battaniyesi Yapımı” width=”500″ height=”281″ src=”https://www.youtube.com/embed/F_g1rI6SVJg?feature=oembed” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share” referrerpolicy=”strict-origin-when-cross-origin” allowfullscreen=””]

Bunlara da Göz Atın

Post navigation

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir