Örgü Panço Modelleri Anlatımlı

Geçtiğimiz günlerde şiş örgü modelleri ile ördüğümüz örgü bebek panço modelleri örneklerinden bahsetmiştik. Bugün tığ işi ile ördüğümüz harika bir modelden bahsedeceğiz. Örmesi kolay bir model. Kaynak kısmında detaylı bir şekilde yapılışına ulaşabilirsiniz. Zincir, 3 trabzan şeklinde yapıyoruz modelimizi. Biraz örgü biliyorsanız rahatlıkla örebilirsiniz. Kız çocuk örgü panço yapılışı kızların çok seveceği etek uçlarında püsküllerin olduğu güzel bir model. Panço örgü modelleri için renk renk artık ipleri değerlendirmek için örebilirsiniz. Kenar kısmına modelde olduğu gibi püsküller, ponponlar ekleyebilirsiniz. Boncuklu şeritler var. Onlardan kullanabilirsiniz. İstediğiniz renkte iplerle örebilirsiniz. Neon renklerde ipler karıştırarak panço modellerini örebilirsiniz. Yeşiller, maviler, pembeler ile çok güzel pançolar örebilirsiniz.

Bebek Panço Modelleri Örgü

Örgü panço modelleri anlatımlı çocukların çok seveceği bir örnek. Mevsimli olarak kullanabilirsiniz. Yünlü iplikler, pamuklu iplikler kullanabilirsiniz. Modelde % 100 yünlü iplik kullanılmış. Pançoda kullandığımız renkler mavi, pembe, neon sarı, yeşil. Ve tığ olarak iplere uygun tığlar kullanabilirsiniz. 5 – 7 yaş arası için uygun vereceğimiz ölçüler. Manşonun uzunluğu 36 cm. Boyuna uzunluğu 50 cm. Boyun açıklığı uzunluğu 40 cm çapı ise 13 cm. Farklı bir bedene uygun şekilde örmek isterseniz boyun çevresinin zincir sayılarını değiştirebilirsiniz. Zincir 8 katları olmalıdır. 56 zincir çekerek başlayalım ve halka oluşturalım. Ve pançoyu örmeye başlayalım.

İLGİNİ ÇEKEBİLİR:  Herkesin En Çok Sipariş Ettiği Birbirinden Değişik Lif Örgü Modelleri 2024 - 2025

Ayrıntılı yapılışına kaynak kısmından ulaşabilirsiniz. Daha önce farklı modellerde kullandığımız bir örnek. Örmesi kolay bir model. Şimdi bittiğinde nasıl duracağına bakalım. Fotoğrafa bakarak da örneği çıkartabilirsiniz.

Örgü Panço Modelleri AnlatımlıÖrgü Panço Modelleri Anlatımlı

Örgü Panço Modelleri Anlatımlı 3Örgü Panço Modelleri Anlatımlı 3

Örgü Panço Modelleri Anlatımlı 2Örgü Panço Modelleri Anlatımlı 2

Örgü Panço Modelleri Anlatımlı 1Örgü Panço Modelleri Anlatımlı 1

Kaynak : https://www.wolplein.nl/blog/kinderponcho-haken/

Bunlara da Göz Atın

Post navigation

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir