Parça Kumaştan Papatya Nasıl Yapılır?

Hiç solmayan, yapraklarını hiç dökmeyen papatyalar yapıyoruz. Parça kumaşları değerlendirme projesi hazırladık. Kuruttuğumuz papatyaların orta kısımlarını, gelinciklerin orta kısımlarını veya farklı çiçekleri kullanarak solmayacak çiçekler yapabiliriz. Ev dekorasyonumuza çok yakışacak renk renk çiçekler tasarlayabiliriz. Hediyelik fikirler olarak düşünebiliriz. Farklı 2 projede papatya yapımı hazırladık. Elinizde olan parça kumaşlara göre çiçekleri tasarlayabilirsiniz. Yine çiçeğin tohum kısmını kumaşlardan, boncuklardan yapabiliriz. Parça kumaştan papatya nasıl yapılır detayları öğrenmeye geçmeden önce daha önce yaptığımız kendin yap projelerine göz atalım.

Parça Kumaştan Papatya Nasıl Yapılır?Parça Kumaştan Papatya Nasıl Yapılır?

İğne oyasından papatyalar, tığ oyasından papatyalar, dantelden papatyalar ördük. Bugünde parça kumaşlarla papatyalar yapıyoruz. Yine öncesinde hobi dünyasında daha önce yaptığımız papatyalardan bahsedeceğiz. Mesele yün keçelerle papatyalar yapmıştık. Çocuklarımızla birlikte de yapabiliriz. Eğer nasıl yapıldığını merak ediyorsanız yün keçe papatya yapımına göz atabilirsiniz. Dev papatya yapımı için krep kağıtları kullanmıştık. Sadece papatya kısmı özel günlerde süsleme olarak da kullanılabilir. Hiç solmayan çiçekler nasıl yapılır paylaştığımız diğer içerikler arasında. Okul öncesi etkinlikler olarak hazırlamıştık. Okullarda sınıf içi etkinlik olarak da hazırlanabilir. Şimdi papatyalarımıza geçelim. Parça kumaştan papatya nasıl yapılır öğrenelim.

İLGİNİ ÇEKEBİLİR:  Kristal Boncuktan Kolye Nasıl Yapılır?

Parça Kumaşlardan Papatya Yapımı

Broş yapımında, toka yapımında, saç bandı modellerinde kullanabiliriz. Duvar süsü modellerinde kullanabiliriz. Vazoda çiçek olarak kullanabiliriz. Veya hediye paketlemede süsleme olarak kullanabiliriz. Kuru ağaç dallarında papatyalar olarak DIY projeleri yapabiliriz.

Parça Kumaştan Papatya Nasıl Yapılır? 3Parça Kumaştan Papatya Nasıl Yapılır? 3

Parça Kumaştan Papatya Nasıl Yapılır? 2Parça Kumaştan Papatya Nasıl Yapılır? 2

Papatyalarımız tamamlandığında yukarıdaki gibi görünecek. Son olarak videoya geçelim ve parça kumaştan papatya nasıl yapılır öğrenelim.

Bunlara da Göz Atın

Post navigation

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir