Keçe Anne Bebek Bakım Çantası

Keçeden anneler için çok güzel bir çanta hazırladık. Keçe anne bebek bakım çantası hazırlayacağız. İsterseniz videoda olduğu gibi sıcak silikonla yapıştırarak hazırlayabilirsiniz. Yada daha sağlam olsun isterseniz yapıştırılan kısımları dikişle birleştirebilirsiniz. Anne bebek bakım çantasını sadece keçelerden değil birazdan örneklerde gördüğümüz gibi farklı kumaşlarla da hazırlayabiliriz. Peluş kumaşlar, baskılı kumaşlar, kanvas kumaşlar, kot kumaşlar kullanarak anne bebek bakım çantaları hazırlayabiliriz.

Bebekler için çok güzel projeler hazırladık. Biraz onlardan bahsedelim. Daha sonra yeni keçe anne bebek bakım çantası aşamalarına geçebiliriz. Bebeklere bakım çantası hazırladıktan sonra içinde kullanmak için veya çantalarımızın içinde kullanmak için çok amaçlı çanta dikmiştik. Detaylarına Dıy kumaştan çok amaçlı çanta yapılışına göz atabilirsiniz. Bebeğimizin ihtiyacı olan tüm malzemeler elimizin altında olacak. Pişik kremleri, bezler, ıslak mendiller, alt açma bezleriyer alacak. Bebeğimiz doğmadan önce kıyafetlerini hazırlamaya başlarız. En önemli konulardan biri de bebek kıyafetlerini yıkama. Bebek kıyafeti nasıl yıkanır içeriğimizi inceleyerek yıkama hakkında bilgi edinebiliriz. Emzirme minderleri de yeni doğan bebeklerde çok kullanışlı olacak. Eğer kendiniz dikmek isterseniz bebek minderi yapılışına göz atabilirsiniz.

İLGİNİ ÇEKEBİLİR:  Kurdele Nakışı Kupa Kılıfı Nasıl Yapılır?

Keçe Anne Bebek Bakım Çantası Nasıl Yapılır?

Keçeden, tedy kumaşlardan çok güzel bakım çantaları dikebiliriz. Göz sayısını, çantanın büyüklüğünü istediğimiz gibi ayarlayabiliriz. Elimizde olan keçelere, kumaşlara göre çantamızın boyutlarını belirleyebiliriz. İlk olarak çanta örneklerine göz atalım.

Keçe Anne Bebek Bakım Çantası 3Keçe Anne Bebek Bakım Çantası 3

Keçe Anne Bebek Bakım Çantası 2Keçe Anne Bebek Bakım Çantası 2

Keçe Anne Bebek Bakım Çantası 1Keçe Anne Bebek Bakım Çantası 1

Keçe Anne Bebek Bakım ÇantasıKeçe Anne Bebek Bakım Çantası

Kullanışlı çok amaçlı organizer modellerinden. Son olarak videoya geçelim ve keçe anne bebek bakım çantası yapılışını öğrenelim.

Bunlara da Göz Atın

Post navigation

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir