Makrome Telefon Çantası Yapımı

Makrome modellerine yeni bir  modelin yapılışıyla devam ediyoruz. Sırada makrome telefon çantası yapımı var. Klasik makrome düğüm tekniği ile yapılmış ve püsküllerle süslenmiş kolay modellerden. Yine çantamızın askısını da makrome örgü modelleriyle yapıyoruz. Bu askı modelini farklı çantalarımızda da kullanabiliriz. Makrome fotoğraf makinesi askısı olarak da kullanabiliriz. Kendi yaptığınız el yapımı ürünleri kullanmayı seviyorsanız bu modeli de örebilirsiniz. Makrome telefon çantası yapımı gibi koton iplerle de ördüğümüz çantalar vardı. Mesela tığ işi telefon çantası yapımı önünde yaprak deseni olan kolay modellerden. Adımları takip ederek kendinize örebilirsiniz. Makrome çiçek çanta yapılışı telefon çantası, cüzdan, airpods kılıfı, kalemlik olarak öreceğimiz modellerden. 1 saatte makrome airpods kılıfı nasıl örülür paylaşmıştık. İnceleyerek az sonra öreceğimiz makrome çanta modellerinin içine airpods kılıflarını da koyabilirsiniz. Daha fazla tarif için önceki içeriklerimizi inceleyebilirsiniz. Şimdi makrome telefon çantası yapımını öğrenmeye geçiyoruz.

Makrome Telefon Çantası Nasıl Örülür?

İçinde telefonumuzu, cüzdanımızı ihtiyacımız olan temel malzemeleri koyacağımız küçük bir çantanın yapılışını hazırladık. Makrome telefon çantası yapımı istediğiniz renklerde kolayca öreceğimiz modellerden. 3 mm pamuklu makrome ipiyle çantamızı örüyoruz. 45 x 30 cm ebatlarında. Sizde tekniği öğrendikten sonra istediğiniz boyutlarda örebilirsiniz.

İLGİNİ ÇEKEBİLİR:  Makrome İpten Peçetelik Yapımı

Makrome Telefon Çantası YapımıMakrome Telefon Çantası Yapımı

Çantayı tamamladığımızda yukarıdaki gibi duracak. Şimdi altta bulunan videoya geçelim ve makrome çanta nasıl örülür öğrenelim.

Easy Macrame Mini Bag | Phone Bag Tutorial | Cross body Bag

Bunlara da Göz Atın

Post navigation

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir