Örgü Telefon Çantası & Kılıfı Yapılışı Ücretsiz Desen

Bu örgü telefon çanta modelleri sayesinde cep telefonunuzu güvende tutabilirsiniz. Kendinizi örgüye yeni başlayan biri olarak mı görüyorsunuz? Paylaştığımız bu ücretsiz ve kolay desenler sayesinde usta ellerden çıkmış gibi örgü telefon kılıf ve ya çantaları yapabileceksiniz.

Örgü telefon çantası, telefonunuzu kolayca erişilebilir tutmak ve aynı zamanda korumak için mükemmel bir çözümdür. Kompakt ve kullanışlı tasarımıyla, hareket halindeyken telefonunuzu, kartlarınızı ve anahtarlarınızı kolayca tutabilir. Aynı zamanda, yaratıcılığınıza bağlı olarak şık ve pratik bir aksesuar yaratmak için sonsuz olanaklar sunar.

Gerekli Materyaller:

  • İki farklı renkte 15g DK iplik (daha koyu ve daha açık bir ton en iyi sonucu verir).
  • Koordine bir düğme (1 inç).
  • 3.5mm düz örgü şişleri.
  • 3.5mm tığ (isteğe bağlı – eğer tercih ederseniz, kılıfın kapak kısmının etrafında sağlam bir kenar için basit bir tığ işi kenar dikişi kullanılabilir).

Yapılışı:

Günlük hayatta gerçekten kullanabileceğiniz, örgü becerilerinizi geliştirmenize yardımcı olacak bir sürü örgü desenleri, resimli ve videolu yapılış dersleri paylaşıyoruz. Bunları görüntülemek için örgü dersleri kategorimize göz atabilirsiniz.

İLGİNİ ÇEKEBİLİR:  Tığ İşi Renkli Bebek Hırkası Yapılışı

Örgü Telefon Çantası Modelleri

Daha Fazlası İçin: Örgü Telefon Çantası Modelleri

Mutlu örgüler.

Bunlara da Göz Atın

Post navigation

  • Oldukça kolay bir örgü tarifi. İlk defa pdf dosyasından bakarak yapacağım bakalım telefonumu neler bekliyor 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir