Geçmişe yolculuk: Rüyada çocukluğunuzu görmek ne anlama geliyor?

Rehber rüyalar, bazen çocukluğumuzu defalarca karşımıza çıkarır. Çocukluğunu kabul etmeyen, onu hayatının gelip geçici, çok da önemli olmayan bir senaryosu olarak kabul edenler sık sık çocukluklarına döner ve orada yüzleşmelere tanık olurlar. Tanık oldukları, farkında olmaları gereken sembolleri rüyalarında görürler. Eğer kendimizi çözmemek konusunda ısrar ediyorsak, kendi çocukluğumuzu değil, sorun yaşadığımız yaşlarda tanıdık ya da hiç görmediğimiz başka çocukları rüyamızda görürüz. Rüyayı gören kişi kadınsa bir kız çocuğu görebildiğimiz gibi, erkek çocuğu da görebiliriz. Karşı cinsten çocuk görmek, o cinsiyetin temsil ettiği enerjiler konusunda dikkat çekmeye çalışır. Tabii bu, ihtimallerden biridir. Rüyanın tamamı ile değerlendirmek en önemlisidir.

Tıpkı çocukluk gibi aynı şekilde geçmişteki yaşlarımızı rüyamızda görüyorsak, içsel benliğimiz o yaşlardaki yaşadıklarımızı gözden geçirmemizi istemektedir. Geçmişimizi sağlıklı gözlemlersek, kendi kimliğimizle barışır, daha sağlam bir ilişki kurarız. Geçmişi sağlıklı gözlemlemek, orada takılıp kalmak, sık sık onu düşünmek değildir, hele de onu detaylandırarak tekrar tekrar aynı duyguların üzerinden geçmek hiç değildir…

Sırt ağrısı

O nedenle geçmişi bir tanık gibi izleyerek, kendi hislerimizi anlamaya çalışmak, bunu yaparken hoşgörü ile davranmak bizim için daha sağlıklı bir geçiş sağlayacaktır. Bunu uyanık yaşamda yapabilmek için birçok teknik varken, uyku sürecimizden de faydalanabiliriz.

İLGİNİ ÇEKEBİLİR:  Pluto Kova transiti ve 20 yıllık bir dönüşüm başlıyor

Uykuya geçmeden önce çözmek istediğimiz durum ya da yaşla ilgili niyet cümlesi kurabiliriz. İyileştirmek istediğimiz durumlar için açık, sade ve kısa bir şekilde cümleler kurarak bu durumları şifalandırabiliriz. Niyet ettiğimiz cümleyi uyumadan önce bol bol okuyup sonra uykuya geçebiliriz. Bilmediğimiz durumlar için ya da rüyada özellikle gördüğümüz belli bir yaş aralığı var ise “ ………(yaşları sesli söyleyerek) yaşlarında farkında olduğum ya da olmadığım tüm duygu ve deneyimlerimin şifalanmasına niyet ediyorum.” gibi bir cümle kurabilirsiniz. Aynı cümleyi bol bol okuyup, 7 gün devam ettirmeliyiz. Cümleyi söylerken, kendi içimizdeki duyguları gözlemleyerek, sakinlik ve anlayışlı olmaya odaklanmalıyız. Suçlayıcı ya da pişmanlık içeren kelimeler, cümleler telkin cümlemizin enerjisini düşürebilir. Şifa niyetimizin önüne geçebilir. Süreci uzatabilir. O nedenle telkin cümlemizi, sakin, huzurlu, düzenli bir odada loş bir ışık eşliğinde söylersek daha sağlıklı ve faydalı olabilir.

Farkındalığı bol rüyalar görmenizi dilerken, bir sonraki yazımda buluşmak üzere…

Rüyalarınızı yorumlatmak ve rüyalarınızın rehberliğinde ilerlemek konusunda destek almak isterseniz [email protected] mail adresinden detaylı bilgi alabilir, Instagram ve Facebook hesaplarını takip edebilir, sorularınız için benimle iletişime geçebilirsiniz.

İLGİNİ ÇEKEBİLİR:  Günlük burç yorumları: 20 Eylül

İlginizi çekebilir: Rüyalardaki semboller kişiye özeldir: Rüyanızı doğru yorumlamak için iç dünyanızı tanıyın

Bunlara da Göz Atın

Post navigation

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir