İğne oyası modellerinden çok güzel bir örneğin yapılışını hazırladık. Kaynana dili iğne oyası. Bu modellere isimler nasıl koyuluyor bilinmez ama çok hoş bir model. Tek renk yazmalarda, desenli yazmalarda kullanacağınız harika bir örnek. İğne oyası yazma kenarı yapımı kullanacağınız yazmalara göre seçeceğiniz iplerle harika duracak. Uyumlu renklerle oyaları yapabiliriz. Yazma iğne oyası yapılışı videoda detayları anlatılmakta. Videoyu izleyerek yazmalarda kullanabiliriz. Küçük mutfak havlularında kullanabiliriz. İğne oyası yazma örnekleri anlatımlı örnek yeni başlayanlar içinde güzel bir model. İğne oyası yaprak modeli ilk öğrenilen tekniklerden. İğne oyası sinek kanadı olarak da geçiyor ismi. İğne oyası örneklerinden çok beğeneceğiniz modelin hemen detaylı yapılışına geçelim.
Kaynana Dili İğne Oyası Nasıl Yapılır?
Şık iğne oyası modellerinden süper bir örnek. Kaynana dili iğne oyası pırpırlarla yapılan bir örnek. Aynı tekniği daha önce birçok farklı modelde kullandık. İğne oyası çiçekli modellerde harika duruyor. Son turda yapılan modeli yaptığınız örneklerde ara model olarak da yapabiliriz. Tek başına yapıldığında çim gibi duruyor. Mendil kenarlarında da kullanabiliriz.
Çok güzel duruyor değil mi. Tek renk veya desenli yazmalarda kullanabiliriz. Araya krem rengi ip kullanarak oyanın görselliğini artırabiliriz. Kaynana dili iğne oyası çok zarif duruyor. Sizde yapmak isterseniz altta bulunan videoyu izleyebiliriz. Böylelikle oyanın yapılışını öğrenebilir yazmalarımıza uygulayabiliriz. İlk yaptığımız oyayı her zaman örnek bezine çalışmalıyız. İlk yaptığımız bozuk oluyor genelde. İyice modeli kavradıktan sonra elimiz düzeldikten sonra yazmalara veya havlulara geçebiliriz. Hemen oyamızın yapılışını izleyelim.