Kuru Ağaç Dallarından El Arabası Nasıl Yapılır?

Bahçe dekorasyon fikirlerinden çok güzel kendin yap projesiyle devam ediyoruz. Bahçemiz için el arabası yapıyoruz. Geniş balkonlarınız varsa teraslarınız varsa yine el arabasını yapıp kullanabilirsiniz. Hobi bahçelerinizde, memleketinizde, köy evinizde bahçe dekorasyonu kendin yap projelerini kullanabilirsiniz. Kuru ağaç dallarından el arabası nasıl yapılır detaylarıyla videoda yer alıyor. Doğadan topladığımız ağaç dalları ile el arabaları, sepetler, dekoratif bahçe süsleri, ağaç dalından merdiven yapımı gibi eşyaları yapabiliriz.

Dekorasyon çalışmalarından zaman zaman bahsediyoruz. Birçok projeyi kendimiz yaptık. Bahçelerimizde meyveler, sebzeler yetişirdik. Araba lastiği ile salıncaklar, saksılar yaptık. Biraz onlardan bahsedelim. Daha sonra yeni projeden bahsederiz. Araba lastiği ile bahçe dekorasyonu ilginizi çekecek projelerle dolu. Salıncaklar, tahterevalliler, saksılar, hayvan figürleri, oturaklar yapabiliriz. Survivor parkurları kurabiliriz. Akrilik boyalarla veya sprey boyalarla istediğimiz renklerde boyayabiliriz. Çakıl taşıyla bahçe yolu nasıl yapılır yine paylaştığımız içerikler arasında. Kendi ellerinizle bahçenize yol yapabilirsiniz. Pratik bahçe dekorasyon önerileri için yeni projenin adımlarını incelemeye geçiyoruz.

Ağaç Dallarıyla El Arabası Yapımı

İnce ve kalın ağaç dalları kullanarak çok güzel el arabası yapıyoruz. İçinde sevdiğimiz çiçekleri yetiştirebileceğimiz dekoratif saksı modellerinden de diyebiliriz. Kaktüs, sukulent, menekşeler yetiştirebiliriz.

İLGİNİ ÇEKEBİLİR:  Paletten Bahçe Çiti Nasıl Yapılır?

Kuru ağaç dallarından el arabası nasıl yapılırKuru ağaç dallarından el arabası nasıl yapılır

 Kuru ağaç dallarından el arabası nasıl yapılır 2Kuru ağaç dallarından el arabası nasıl yapılır 2

Kuru ağaç dallarından el arabası nasıl yapılır 3Kuru ağaç dallarından el arabası nasıl yapılır 3

Kuru ağaç dallarından el arabası nasıl yapılır 1Kuru ağaç dallarından el arabası nasıl yapılır 1

İşte bu güzel el arabasının yapılışını öğreneceğiz. Son olarak videoya geçiyoruz. Kuru ağaç dallarından el arabası nasıl yapılır izliyoruz.

Pegue os gravetos e Galhos Secos - Faça Decoração Rustica Farmhouse

Bunlara da Göz Atın

Post navigation

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir