Hasır İple 5 Kendin Yap Projesi

Ev Dekorasyonunda kullanacağımız kendin yap projeleriyle devam ediyoruz. Dıy fikirleri arasında çok güzel 5 çalışmanın yapılışı var. Elinizde olan malzemelerle beğendiğiniz modelleri yapabilirsiniz. Kutu kaplama modelleri var. Dekoratif sepet modelleri var. Organizerler var. Üstelik hepsini de kendimiz yapacağız. Çuval bezlerini, hasır ipleri, dantelleri, fistoları bir arada kullanarak çok güzel çuval bezi harikaları yapabilirsiniz. Mesela daha önce hasır ip ile neler yapılır paylaşmıştık. Galeride vazodan aynalara, perde bağları, paspaslar, suplalar var. Kendi ellerimizle yaptığımız, yapacağımız projeler yer alıyor. Geri dönüşüm malzemelerinden süsler yapabiliriz. Hasır iplerle kolay puf modelleri de yapabilirsiniz. Tıpkı hasır ipten puf nasıl yapılır içeriğimizde olduğu gibi. Pufun tüm talimatları içerikte yer alıyor. Çuval bezi ile yapılmış örneklerde ilginizi çekecek modellerle dolu. Daha fazla hobi dünyası içeriklerimize bir tıkla önceki içeriklerden ulaşabilirsiniz. Şimdi hasır iple 5 kendin yap projesini öğrenelim.

İnce Hasır İple Neler Yapılır?

Duvar süsü modelleri, notluk, sepetler yapacağız. Kendi ellerimizle yaptığımız çalışmaları evimizde gururla kullanacağız. Çuval bezleri ile hasır ipleri birlikte kullanacağız. İnce hazır ipler, kalın halatlar kullanacağız. Makrome ipleri, fistolar kullanacağız. Yapacağımız çalışmalar ise aşağıda yer alıyor.

İLGİNİ ÇEKEBİLİR:  Evinizin Konfor Katsayısını Yükseltmek İçin Yataklı Kanepe Fikirleri

Hasır İple 5 kendin yap projesiHasır İple 5 kendin yap projesi

Bu projelerin yapılışını hep birlikte öğreneceğiz. O halde anlatıma geçelim. Hasır iple 5 kendin yap projesini inceleyelim.

5 manualidades con RECICLAJE Y ARPILLERA ♻️ Ideas fáciles y ÚTILES con Yute .

Bunlara da Göz Atın

Post navigation

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir