Çok Kolay İlerleyen Şahane Tığ İşi Oya Modelleri 2024 – 2025

Kıymetli hanımlar sizler için hazırlamış olduğumuz en güzel tığ işi oya modellerini bugün sizlerle buluşturuyoruz. Gösterişli model seven hanımların tercihi olan tığ oyaları en güzel modellerdendir çok severek kullanacağınız tığ işi oya modellerini yaparak harika modellere sahip olabilirsiniz. El emeği göz nuru hazırlanın tığ modelleri çok güzel görünmektedir. Sizler de tarzınıza uygun tığ işi oya modellerini yaparak harika ürünler ortaya çıkarabilirsiniz. Oldukça güzel görünen tığ oyaları şık tasarımıyla çok güzel görünüyor. Sizler de özel ve günlük kullanıma uygun olan bu tığ modellerini yapabilirsiniz. Sade model sevenler tek renk tülbent tercih ederken gösterişli model sevenler rengarenk yazmak üzerine yapabilirsiniz. Hadi birlikte bu güzel tığ oyalarını detaylı şekilde göz atalım.

İplikler ile Yakalanan Harika İğne Oyası Modelleri
Sezona Bomba gibi Düşen Tığ İşi Oya Modelleri
Modası Geçmeyen Muhteşem Bebek Örgü Modelleri
Birbirinden Gösterişli İğne Oyası Modelleri Moda Oldu
Her Hanımın Baş Tacı Olacak Harika Tığ İşi Oya Modelleri

En Yeni Tığ İşi Oya Modelleri

Gösterişli model seven hanımlar bu güzel tığ oyalarını yapabilir ve harika ürünler ortaya çıkarabilir ve çeyizlerinize bu modelleri ekleyebilirsiniz.

Yapılışı hızlı ilerleyen tığ işi oya modeli tek renk tülbent kenarına rengarenk hazırlanmıştır. Farklı tasarımıyla dikkat çeken tığ oyalarını sizler de pratik şekilde hazırlayabilirsiniz.

El emeği göz nuru hazırlanmış olan tığ işi oya modeli sade ve şık tasarımıyla dikkat çekiyor. Sizler de işçiliği yoğun olan bu güzel tığ oyalarını yapabilir ve el emeğiniz ortaya koyabilirsiniz.

Görselde yer alan tığ işi oya modelini kreşe kullanarak kolaylıkla tasarlayabilirsiniz.

Yapım aşaması güzel olan tığ işi oya modeli hızlı ilerlemesi ile sizi hiç sıkmayacak bir modeldir. Sizler de bu güzel modeli yaparak özel ve günlük kullanımlarda tercih edebilirsiniz.

Renkli Tığ İşi Oya Modelleri

Bunlara da Göz Atın

Post navigation

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir