Modern Tasarımı ile Gösterişli İğne Oyası Modelleri 2024 – 2025

Kıymetli hanımlar değerli takipçiler en çok tercih edilen iğne oyası modellerini bugün sizlerle buluşturuyoruz. El emeği göz nuru hazırlamış olan iğne oyası modelleri en çok tercih edilenler arasında yer alıyor. Hamaratlarınızı sergilemek için hazırlayacağınızı iğne oyalarını yaparak harika modelleri sahip olabilirsiniz. Daha önce görmediğiniz kadar güzel olan iğne oyalarını görenleri kendine hayran bırakmaya devam ediyor. Görmediğiniz modelleri yaparak çeyizlerinize ekleyebilirsiniz. Hamarat kadınların tercihi olan ağır ve gösterişli modeller zor yapılmasının yanı sıra oldukça güzel görünmektedir. Sizler de değerli çeyiz sandıkları oluşturmak için bu güzel iğne oyalarını hazırlayabilirsiniz. Farklı model sevenlere hitap eden iğne oyası modelleri çiçek desenleri ile süslenmiştir. Sizler de çiçekli ve boncuklu iğne oyası modellerini tercih ederek gösterişli modelleri sahip olabilirsiniz. Hadi birlikte bu güzel iğne oyalarını detaylı şekilde göz atalım.

Tasarım Harikası Değişik Tığ İşi Oya Modelleri
Bu Bebek Patik Yelek ve Ceket Örgü Modellerine Hayran Kalacaksınız
Çalışkan Kadınlara Harika İğne Oyası Modelleri
Çeyizlik Hazırlayanlara Kolay Tığ İşi Oya Modelleri
Beğeni Üstüne Beğeni Alan Çok Değişik Lif Örgü Modelleri

En Güzel İğne Oyası Modelleri

Görselde yer alan iğne oyaları en güzel modeller arasında yer almaktadır. Sizler de el emeği göz nuru hazırlanan iğne oyası modelini yaparak çeyizlerinize ekleyebilirsiniz.

Renkli  yazma kenarına hazırlanan farklı renkli iğne oyalarını yaparak en yeni modellere sahip olabilirsiniz. Sade model sevenler bu modeli tek renk iğne oyası modeli olarak hazırlayabilirsiniz.

Çıtı pıtı iğne oyası modelini sevenlere en güzel iğne oyalarını sizler de yaparak en yeni ürünler ortaya çıkarabilirsiniz.

Yeni İğne Oyası Modelleri

Bunlara da Göz Atın

Post navigation

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir