Anneler Günü | Meşgul Anneler İçin Tasarımcı Onaylı 6 İç Tasarım Hack’i

Anneler Günü yaklaşıyor ve bunu kutlamak için meşgul annelerin hayatını kolaylaştırmaktan daha iyi bir yol olabilir mi?

Anneler evlerini idare etmekte zorlanırlar. Hele bir de evin içinde koşuşturan küçük çocuklar varsa iş daha da zorlaşıyor. Onları mobilyalarınızın pürüzlü kenarlarından uzak tutmak başlı başına bir görevdir. Ve çocuklar zıplamayı, boyamayı ya da koltukları karalamayı seçtiğinde kolayca zarar gören döşemelerin bakımını sürekli olarak yapmak zorunda kalmayı da unutmamak gerekir!

Çocuklarla birlikte yaşamak, her şeyin güvenli bir şekilde saklanması için depolama için daha fazla yer açmanız gerektiği anlamına da gelir. Tüm bunlar göz önünde bulundurulduğunda, meşgul annelerin hayatını kolaylaştırmak için evinizin iç mekanlarının daha işlevsel olması gerekir. İşte, tasarımcılarımız tarafından paylaşılan ve yalnızca zamandan tasarruf etmekle kalmayıp aynı zamanda evinize bir stil dokunuşu katacak bazı mükemmel iç tasarım hileleri.

Akıllı depolama çözümlerinden bakımı kolay dekorlara kadar, bu ipuçları çalışan ve yeni anneler için özel olarak tasarlanmış olup, fazla çaba harcamadan ergonomik ve güzel bir ev yaratmaya yardımcı olur. Bu Anneler Günü’nde, yoğun bir anne olarak yaptığınız her şeyi takdir etmek için bir dakikanızı ayırın ve hayatınızı kolaylaştıracak bir ev yaratma sürecinin tadını çıkarın. Öyleyse, bir fincan çay alın ve bu yenilikçi ipuçları ve püf noktaları ile evinizi dönüştürmeye hazır olun!

Anneler Günü Hack’i #1: Gizli Depolama Alanlı TV Ünitesi

Oturma odası her evin en aktif alanıdır. Misafirlerinizin toplandığı, ailenizin ve arkadaşlarınızın takıldığı yerdir. Bu nedenle evin bu bölümünün düzenli ve tertipli görünmesi gerekir. DesignCafe’nin tasarımcıları, bu şık TV ünitesi gibi çok sayıda saklama alanına sahip akıllı modüler mobilyalar kullanmanızı öneriyor. Beyaz ve açık renk ahşap laminatlardan oluşan bu şık katlanabilir TV ünitesi, yaşam alanınıza İskandinav bir görünüm kazandırıyor. Kaldırılabilir panjurlu saklama dolapları, sizin için kullanışlı olması gereken ancak çocuğunuzun ulaşamayacağı yerlerde olması gereken eşyaları istiflemek için kullanışlıdır. Bu TV ünitesinin kullanımının çok kolay olmasını ve çok az yer kaplamasını seviyoruz. Üst kısımdaki açık raflar, dekor öğelerini ve seyahat hediyelik eşyalarını sergilemek için harika bir yerdir.

Profesyonel İpucu: Oturma odanız için kanepenizi veya diğer mobilya parçalarını seçerken, çocuğunuzun oturma odasında oynarken incinmemesi için pürüzsüz kenarlı bir tane seçmeyi unutmayın.

Meşgul Anneler İçin Hızlı Oturma Odası İç Tasarım Hack’leri

  • Temizlemesi kolay veya yıkanabilir duvar boyaları seçin, böylece çocuğunuz duvarları boyarken onunla ilgilenmek zorunda kalmazsınız
  • Kanepeler için leke tutmayan mobilya kumaşı tercih edin
  • Eski eserlerinizi veya diğer kırılabilir eşyalarınızı üst raflarda tutun
  • Kilitlenebilir TV üniteleri kullanın veya TV’yi hatırı sayılır bir yüksekliğe yerleştirin
  • Oturma odası mobilyalarını çocuğunuzun rahatça hareket edebileceği şekilde düzenleyin
  • Yıkanması kolay yer halıları seçin ve kolayca lekelenebilecek olanlardan kaçının
İLGİNİ ÇEKEBİLİR:  Laminat ve Kaplama - Aralarındaki Fark Nedir?
A tv unit with hidden storage for mother's dayA tv unit with hidden storage for mother's day
Gizli saklama alanı modern tasarımla buluşuyor
Home interiors by DesignCafe: 18% OFF

Anneler Günü Hack’i #2: Yerden Tasarruf Sağlayan Katlanır Yemek Masası

Tam teşekküllü bir yemek masası için yeriniz yok mu? Üzülmeyin, gizli tabak ünitesine sahip bu katlanabilir yemek masası günü kurtarmak için burada! Yaşam alanınızda dört kişilik şık bir yemek alanı yaratır ve kullanılmadığında kolayca katlanabilir. Masa, pahalı tabak takımlarınızı sergilemek ve misafir ağırlamak için ihtiyacınız olan her şeyi elinizin altında tutmak için gizli bir saklama alanı ortaya çıkarır. Altındaki ekstra depolama alanı, diğer ıvır zıvırları saklamanıza ve mutfakta ek depolama alanından tasarruf etmenize olanak tanır. Küçük çocuklu evler için, cam masaların aksine daha dayanıklı olduğu için bunun gibi ahşap bir masa idealdir.

Meşgul Anneler İçin Hızlı Yemek Odası İç Tasarım Hack’leri

  • Kavisli kenarlara sahip bir yemek masası çocuk dostu olmasını sağlayacaktır
  • Ağır ve kolayca devrilmeyen bir yemek masası seçin
  • Çocukların hareket etmesini zorlaştıracak ağır yemek sandalyeleri tercih edin
  • Mobilyalarınızı dökülme ve lekelerden koruyacak şeffaf masa örtüleri ile yemek masalarını örtün
  • Çocuğunuz anlayabileceği bir yaşa gelene kadar cam mutfak eşyaları kullanmaktan kaçının
A space saving folding dining table for mother's dayA space saving folding dining table for mother's day
İki kat faydalı ve yarı alan

Anneler Günü Hack’i #3: Çekmeceli Giyinme Üniteli Gardırop

Yoğun çalışan anneler için doğru türde bir yatak odası gardırobu edinmek çok önemli bir iç tasarım kararıdır. DesignCafe’deki iç tasarım uzmanları, normal gardıroplar yerine gizli giyinme üniteleri olan gardıropları öneriyor. Neden diye soracak olursanız? Çünkü sınırlı alanınızdan en iyi şekilde yararlanmanıza yardımcı olurlar. Örneğin bu çekmeceli giyinme ünitesini ele alalım. Yatak odasının dikey alanını güzel bir şekilde kullanır ve kullanılmadığında gizli kalır. Her şeyi düzenli bir şekilde saklamanıza yardımcı olmak için çeşitli saklama bölmeleri ile birlikte gelir. Ayna, yatak odanızın rahatlığında süslenmenize yardımcı olur. Bir gardırop köşesinin daha iyi ve daha güvenli bir şekilde kullanıldığını gördünüz mü?

Meşgul Anneler İçin Hızlı Yatak Odası İç Tasarım Hack’leri

  • Yatak odasında eşyaları minimal düzeyde tutun, böylece hareket etmek için yeterli zemin alanı olur
  • Eşyalarınızı düzenli tutmak için çeşitli saklama seçeneklerine sahip bir gardırop kullanın
  • Bakımı kolay yatak başlıklarına sahip sade ahşap yataklar kullanın
  • Yüzer raflar veya duvara monte dolaplarla odanın dikey alanından yararlanın
İLGİNİ ÇEKEBİLİR:  Modern Mekanlar için 8 Trendy Çay Masası Tasarım Fikri
A wardrobe with a pull out dressing unit for mother's dayA wardrobe with a pull out dressing unit for mother's day
Modüler gardıroplar ile yatak odası alanını maksimize edin

Anneler Günü Hack’i #4: Akıllı Depolama Çözümlerine Sahip Modüler Bir Mutfak

Mutfak, her evin kalbi olarak kabul edilir ve annelerin genellikle oldukça sahiplendiği bir alandır. Aile ve arkadaşların yemek paylaşmak, sohbet etmek ve anılar yaratmak için bir araya geldiği yerdir. Günlük yaşamda böylesine önemli bir role sahip olan mutfakta, yüksek işlevsellik ve verimlilik vaat eden modüler bir tasarıma yatırım yapmak çok önemlidir. Modüler mutfaklar yüksek düzeyde kişiselleştirmeye olanak tanır ve alan kullanımını en üst düzeye çıkararak mutfağı düzenli tutmak isteyen meşgul anneler için idealdir. Kulpsuz dolaplar, köşe dolap çözümleri, kiler ünitesi, cihaz garajı gibi modern depolama çözümlerini tercih etmenizi öneririz. İki katlı bir panjur, herhangi bir çarpma veya incinmeyi önlemek için harika bir çözümdür ve acele sabahlar için mükemmeldir.

Meşgul Anneler İçin Hızlı Mutfak İç Tasarım Hack’leri

  • Serbest hareket için kolay ve erişilebilir bir mutfak düzeni izleyin
  • Ekstra alan için bir mutfak adası entegre edin
  • Temizlemesi ve bakımı kolay yüzeyler seçin
  • Baharat şişelerine etiket ekleyin
  • Hareket kolaylığı ve eşyaların erişilebilirliği için tekerlekli mutfak arabaları kullanın
A modular kitchen with smart storage solutionsA modular kitchen with smart storage solutions
Kolay organizasyon için kişiselleştirilmiş modüler üniteler

Anneler Günü Hack’i #5: Bolca Depolama Alanı Olan Canlı Bir Çocuk Odası

Bir çocuk odasını temiz ve düzenli tutmak şaka değildir. Çocuğunuzun odasını düzenli tutmak için kalıcı bir çözüm bulmak için, işte dağınıklığı önlemeye yardımcı olan bir çocuk odası tasarımı. Bu renkli çocuk odasında, ders çalışmak için çekmeceli bir masaya sahip modüler bir gardırop bulunuyor. Ekstra saklama alanı ve duvara monte raflara sahip sevimli bir saklama bankı, çocuklarınızın eşyalarını düzenli bir şekilde tutmanıza yardımcı olur. Dış köşedeki alan, oyuncaklar ve kitaplar için bir sergileme alanıdır. Çocuğunuza eşyalarını düzenli tutma alışkanlığını erken yaşlardan itibaren aşılayın, böylece yatak odası alanından en iyi şekilde yararlanabilsin. Buradaki en iyi kısım, çocuklarınızın rahatça hareket etmesini sağlayan ve oynamak için geniş bir zemin alanı sunan odanın basit düzenidir.

Çocuğunuzun odası için yenilikçi yatak tasarımları mı arıyorsunuz? Modern Çocuk Yatağı Tasarım Fikirleri blogumuza göz atın.

Meşgul Anneler İçin Hızlı Çocuk Odası İç Tasarım Hack’leri

  • Çok fazla boş alan sağlamak için şık mobilyalara yatırım yapın
  • Eşyaları dolapların altında tutmak için katlanabilir mobilyalar kullanın
  • Çocuk dostu masa ve sandalyeler kullanın
  • Canlı yıkanabilir duvar renklerini tercih edin
Vibrant kids room with lot of storage spaceVibrant kids room with lot of storage space
Küçük çocuğunuz için güvenli ve eğlence dolu bir yatak odası

Anneler Günü Hack’i #6: Yeşillik Dokunuşlu Kolay Havadar Bir Balkon

Çevredeki manzaranın tadını çıkarırken balkonunuzda sıcak bir fincan kahvenin tadını çıkarmaktan daha rahatlatıcı bir şey yoktur. Ancak bir balkonu korumak çok fazla çalışma ve sabır gerektirir. Ve yoğun bir anne olduğunuzda bu biraz daha zorlayıcı olabilir. Ancak biraz yaratıcılıkla dış mekanınızı güzelleştirebilir ve ona doğal bir dokunuş katabilirsiniz. Öncelikle, yetiştirmesi ve bakımı kolay bitkiler seçin. Yılan bitkisi, barış zambağı, aloe vera, kaktüs gibi daha az bakım gerektiren bitkilerle başlayın. Bu, ara sıra onlar için endişelenmenize gerek kalmamasını sağlayacaktır. İkinci olarak, çok fazla yer kaplamadıkları ve leke bırakmadıkları için asılı saksıları tercih edin. Eşinizle hızlı bir yemeğin tadını çıkarmak veya çocuğunuzla masa oyunları oynamak için balkon ızgarasına katlanabilir bir masa ekleyin.

İLGİNİ ÇEKEBİLİR:  İç Tasarımda Kuvars Taşının Geleceği

Meşgul Anneler İçin Hızlı Balkon İç Tasarım Hack’leri

  • Balkonunuzdaki alana göre bitki seçin, aşırıya kaçmayın
  • Balkonlar için hasır takımlar, ferforje banklar ve hatta plastik gibi su geçirmez mobilyalar kullanın
  • Çocuğunuz için daha güvenli hale getirmek için balkonunuza uygun güvenlik korkulukları takın.
  • Pişmiş toprak veya seramik gibi bakımı kolay yer karoları seçin
Balcony with a touch of greenery for mother's dayBalcony with a touch of greenery for mother's day
Mükemmel bir şekilde düzenlenmiş sakin bir açık hava inzivası

Yoğun çalışan bir anne olarak, yaşam tarzınıza uygun doğru ev iç tasarımlarını bulmak için zaman ve enerji bulmak zor olabilir. Ancak, bu Anneler Günü blogunda ele aldığımız tasarım tüyolarıyla, ailenizle geçirdiğiniz değerli zamandan ödün vermeden akıllı ve işlevsel bir ev yaratabilirsiniz. Bu ipuçları, evinizi sizin ve ailenizin seveceği rahat ve davetkar bir alana dönüştürmenize yardımcı olacaktır.

Tüm DesignCafe ailesinin Anneler Günü’nü kutluyoruz!

Ayrıca, Anneler Günü Dekorasyon Fikirlerine Göz Atın

Meşgul Anneler İçin İç Tasarım Hack’leri Hakkında SSS

1. Meşgul anneler için hızlı iç tasarım tüyoları nelerdir?

Yoğun anneler için hızlı iç tasarım tüyoları arasında gizli saklama alanlarına sahip modüler mobilyalar seçmek, bakımı kolay döşemeler tercih etmek ve temel malzemeleri erişilebilir tutarken dağınıklığı en aza indirmek için yüksek yerleştirilmiş ekranlar kullanmak yer alıyor.

2. Yoğun evler için en uygun mobilya ve depolama çözümleri hangileridir?

Yoğun evler için en uygun mobilya ve saklama çözümleri arasında gizli saklama alanına sahip modüler TV üniteleri, yerden tasarruf sağlayan yemek masaları ve gizli giyinme ünitelerine sahip gardıroplar yer alıyor.

3. Meşgul anneler için az bakım gerektiren dekorasyon fikirleriniz var mı?

Yoğun anneler için az bakım gerektiren dekorasyon fikirleri arasında leke tutmayan kumaşlar, yıkanması kolay duvar boyaları ve evdeki bakımı kolaylaştırmak için dayanıklı zemin ve mobilyalar seçmek yer alıyor.

4. Anneler tarzlarından ödün vermeden dayanıklı mobilyaları nasıl seçebilirler?

Anneler, çocuk güvenliği için pürüzsüz kenarlı fabrikada bitmiş parçaları tercih ederek, sıkıntılı deri veya sağlam kanepeler seçerek ve evlerinde estetik bir çekiciliği korurken kazaları önleyen mobilyalara öncelik vererek stilden ödün vermeden dayanıklı mobilyalar seçebilirler.

Bunlara da Göz Atın

Post navigation

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir