Evinizin Seveceği Modern Artı Eksi Pop Tasarım Fikirleri!

Eviniz, tarzınızı yansıtan bir yerdir. Tavanı çıplak bırakmak ya da evinizin gösterişli bir unsuruna dönüştürmek konusunda kafanız karıştıysa, başka yere bakmanıza gerek yok!

Uzun, çok uzun bir süre boyunca, evlerin tavanları çıplak bırakıldı ve bir açıklama yapmak için tek süsleme olarak ışıklar kullanıldı. İnanması güç ama bugünün evleri mükemmel bir ambiyans yaratmak için tavanlara eşit derecede önem veriyor. Modern yatak odanıza, lobinize ve hatta ön verandanıza artı eksi pop tasarımı eklemenin ardındaki sır basittir. Bu sanatsal açıdan çekici asma tavanlar yapısal kusurları, çıkıntılı elektrik kablolarını gizler ve mekanın akustiğini iyileştirir. Modern pop plus eksi tasarımlar, çok yönlülükleri nedeniyle popüler bir seçimdir. Bu blogda, sizi pop artı eksi tasarımlara götüreceğiz. Kontrol etmek için okumaya devam edin.

Lobi İçin Artı Eksi Pop Tasarım

Bir ev tasarlarken galeri veya lobi gibi ikincil alanlara odaklanmak kolaydır. Ancak genel kanının aksine, lobi alanı sıradan olmaktan çok farklı olmalıdır. Lobi için modern, artı eksi pop bir tasarım, tavanda sanatsal bir ışık ve desen görüntüsü yaratır. Evin monokromatik paletini tamamlamak için ahşap renkleriyle oynayın. Aşağıdaki evde olduğu gibi rustik bir metal avize, canlı yeşiller ve soyut ahşap işçiliğine karşı girişe özlü bir eski dünya cazibesi katıyor.

İLGİNİ ÇEKEBİLİR:  Çarpıcı Bir İlk İzlenim Bırakan 10 Fuaye Tasarımı
Lobby plus minus pop design with artistic display of lights and patterns on the ceiling
Ayrıca lobi için ahşap bir arka plana karşı sıcak tonlarla eksi POP tasarımı

Pop Minus Plus Tavanlarla Yatak Odasını Aydınlatın

Farklı ışık tonlarını deneyerek yatak odanızın görünümünü güçlendirin. Zarif ama minimalist bir pop tasarım, rahat alanınıza sakinlik yayar. Bu yatak odası, yumuşak beyaz ışık tonları ve açık bej bir duvar ile yatıştırıcı bir renk paleti göz önünde bulundurularak tasarlanmıştır. Modern dekorun mükemmel bir örneği olan asma tavan, gömme aydınlatma armatürlerini barındıracak alana sahip duvarlara yakın uzanıyor. Gizli tavan armatürlerinden yayılan dağınık ışık, sıcak ve rahatlatıcı bir ambiyans yaratıyor.

Plus minus POP design for the bedroom to relax and unwindPlus minus POP design for the bedroom to relax and unwind
POP oyuklarından sızan yumuşak sarı ışık yatak odasını evin en rüya gibi bölümüne dönüştürüyor. Burada bir konfor vahasına düşerken rahatlayın ve gevşeyin

Ayrıca, Yatak Odası İçin Asma Tavan Tasarımları hakkında daha fazla bilgi edinin

Mutfakta Spot Işığı

Evet, doğru okudunuz. Bunu sık kullanmıyor olabiliriz ama mutfak için bu artı eksi pop tasarımı herkesin dikkatini çekmek için mükemmel bir unsur. Bir mutfak alanı için en son artı eksi pop tasarımları, odak noktasını hazırladığınız lezzetli yemeklerden çalmadan odaya boyut katan temiz ve basit stilleri içerir. Tavana sabitlenmiş spot ışıkların bir karışımı, geleneksel bir alanı yükselterek bu mutfağa ince bir drama katıyor. Bu yenilikçi asma tavan tasarımı, bu odaya ilginç bir görsel unsur katmakla kalmıyor, aynı zamanda şıklık faktörünü on katına çıkarıyor.

İLGİNİ ÇEKEBİLİR:  Küçük Hint Evleri İçin İç Tasarım Fikirleri
Plus minus POP design for the kitchen which adds modern twist to their homePlus minus POP design for the kitchen which adds modern twist to their home
Bej renkli bir mutfağa sabit spot ışıkları mekana doku katıyor. Bu minimalist POP mutfak tasarımı, evlerine modern bir dokunuş katmak isteyenler için mükemmeldir.

Ayrıca, Mutfak Asma Tavan Tasarımları Hakkında Keşfedin

Lets plan your home interiors together, speak to designers now

Saray Gibi Bir Yaşam Alanı

Tasarımda geometriyi sevdikleri kadar zenginliği de sevenler bu oturma odası tavanının konseptini beğeneceklerdir. Buradaki tavan, artı eksi pop tasarımın, koyu bir renk düzeninin ortasında kristal bir avizeyi nasıl sorunsuz bir şekilde içerdiğinin ideal bir örneğidir. Mobilyaların mistik renk tonu, kristal merkez parçasının ilgi odağı olmasını sağlıyor. Bir şişe şampanya açın ve bu lüks yaşam alanında romantik bir akşam yemeği randevusunun tadını çıkarın. Bu yaşam alanının güzelliğine bir de mermer zemin dokusu ekleniyor. Klasik, değil mi?

Plus minus POP design for the living area which adds a luxurious touchPlus minus POP design for the living area which adds a luxurious touch
Konforun klasla buluştuğu mistik bir rüya. Lüksü en iyi şekilde yansıtan iç mekanlar ve tavan ile misafirlerinizi kendinizden geçirin.

Ayrıca, Oturma Odası Asma Tavan Tasarımları Hakkında Okuyun

Banyo için Çarpıcı Artı Eksi Pop Tasarım

Duvardaki ayna, en güzeli kim? Bu banyo, tavandan zarifçe sarkan bir çift sarkıt lamba ile tasarlanmıştır. Aynaların kısa sarkıt lambalarla birlikte kullanılması küçük banyoların daha geniş görünmesini sağlıyor. Sonuçta, bu kadar zevkli bir şekilde yapılmış bir banyo, küçük, sade ve modernin nadir bir kombinasyonudur.

Plus minus POP design for the bathroom which makes it appear largerPlus minus POP design for the bathroom which makes it appear larger
Dokulu duvarlara ve kısa sarkıt lambalara sahip kompakt bir banyo zarif bir görünüm kazandırır. Daha büyük bir alan yanılsaması yaratmak için yan tarafa bir ayna ekleyin.

Evinizi modern bir sanat cennetine dönüştürmenize yardımcı olacak en yeni artı eksi pop tasarımları hakkında her şey bu kadar. İlham verici tasarımlarımızı beğeneceğinizi ve bazılarını kendi evinizi dekore ederken kullanacağınızı umuyoruz.

Modular interiors by DesignCafe: 20% OFF

Keşfedin, Hakkında Daha Fazla Bilgi

  • Ev İçin Asma Tavan Işık Tasarımları
  • Salon İçin Asma Tavan Tasarımları
  • güzel ev pop tasarimlari
İLGİNİ ÇEKEBİLİR:  Evde Hafta Sonlarını Eğlenceli Hale Getiren 10 Modüler Mobilya Türü

Bunlara da Göz Atın

Post navigation

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir