Modern Kitap Rafı Tasarımları: Evinizin Yeni Sohbet Başlatıcısıyla Tanışın

Kitaplara, görünüme ve sohbete hizmet eden bir kitap rafı tasarımı arıyorsanız tam burada durun!

Kitaplar kesinlikle harika sohbet başlatıcılardır. Ancak bir ev partisi düzenleyen veya arkadaşlarını davet eden bir kitapseverseniz, işte size başka bir sohbet başlatıcı – kitap rafı tasarımınız! Bir düşünün, kitap rafı okuyucunun kişiliğinin bir uzantısıdır. Kitaplara olan ilginizi en iyi yansıttığını düşündüğünüz bir tasarım seçin. Ya da kendiniz veya çocuklarınız için kitaplarla nasıl bir ilişki kurmak istiyorsanız, evinize özel bir kitap rafı tasarımı yaptırabilirsiniz. İşte modern kitap rafı tasarım önerilerimizden bazıları.

Boş Zaman Okuma Köşesi İçin Mini Kitap Rafı Tasarımı

Bu kompakt kitap rafı tasarımı, ara sıra kitap okuyanlar veya kitap okumayı balkon gibi dinlendirici bir köşede yapılacak boş zaman aktivitesi olarak görenler için mükemmeldir. Saklama bankına sahip bir kanepe, doğru miktarda kitap tutarken aynı zamanda önemli zemin alanından da tasarruf sağlar. Bu tasarımda görüldüğü gibi, açık dolaplar depolama ve düzenlemeyi kolaylaştırıyor. Saksı bitkileri, perdeler, peri ışıkları ve rustik bir yan sehpa ile okuma köşesine daha fazla karakter katabilirsiniz.

İLGİNİ ÇEKEBİLİR:  Evinizin Seveceği Modern Artı Eksi Pop Tasarım Fikirleri!
Book rack design for occasional reader with a storage bench to save floor space
Ara sıra okuyanlar için mini bir kitap rafı tasarımı

Bir Twist ile Bağlantısız Ahşap Kitap Rafı Tasarımı

Değerli kitaplarını takas etmeyen bir okuyucu tanıyor musunuz yoksa siz misiniz? Demek istediğimiz, eğer kitaplarını göz önünde saklamak için dehasını kullananlardansanız, bu kitap rafı tasarımı eviniz için uygun. Ahşap mobilya ilk bakışta sıradan, dolaplı ve çekmeceli bir gardırop gibi görünüyor, ta ki katlanabilir bir kitaplığa sahip olduğunu fark edene kadar. Evet, gizli dolap kitaplarınızı gizlice saklamak için kullanılabilir. Kitaplar için mahremiyetin yanı sıra, bu katlanır kitaplık tasarımı harika bir alan kullanımıdır ve hatta çok amaçlı bir gardırop olabilir. İşte size akıllıca bir numara – süslü porselenleri saklamak için halka açık dolabı kullanın, böylece kimse altındakinin kitap içerdiğini hayal bile edemez.

Wooden book rack design with a concealed cabinet and folding bookshelfWooden book rack design with a concealed cabinet and folding bookshelf
Gizli dolaplı ahşap kitap rafı tasarımı

TV Üniteli Yerden Tasarruf Sağlayan Kitap Rafı Tasarımı

Şık bir oturma odası görünümü, çok işlevli kullanım, eğlence ünitesi ve vurgulu mobilya – burada gösterildiği gibi modern bir TV ünitesinin birçok avantajı vardır. Yüzer TV ünitesi, yerden tasarruf etmenin ve odanın daha büyük görünmesini sağlamanın yanı sıra, bağımsız raflarla kitaplara da yer açıyor. Alan, kitap koleksiyonlarını sergilemek için aile üyeleri arasında bölünebilir. Ayrıca TV bölümünün, kitapların burada kalıcı olduğunu vurgulamak istercesine kitap raflarını bastırmamasını da seviyoruz. Ayrıca küçük çocuklara kitaplara yatırım yapmalarını hatırlatmak için de harika bir tasarım.

İLGİNİ ÇEKEBİLİR:  MDF Levha Tasarımlarının Çok Yönlülüğünün Kilidini Açın
Space-saving book rack design in the tv unit for small living roomSpace-saving book rack design in the tv unit for small living room
TV ünitesinde yer tasarrufu sağlayan kitap rafı tasarımı
Modular interiors by DesignCafe: 20% OFF

Çok Amaçlı Modern Kitap Rafı Tasarımı

Çalışma odası için kitap rafı tasarımları arıyorsanız, bu tasarım optimum alan kullanımı açısından tam puan alıyor. Köşe çalışma odası, kitapları saklamak için birçok açık rafa sahiptir ve uzun bir saklama bankına bağlanmıştır. Saklama bankı sadece kitapları korumakla kalmıyor, aynı zamanda okuyucuya okumanın keyfini çıkarması için alçak bir oturma yeri de sağlıyor. Bu tasarım, ders çalışırken kitapları karıştıran üniversite öğrencileri gibi genç yetişkinler için verimli bir tasarımdır. Banktaki köşe koltuk ve pencere kenarı, sandalyede oturmak yerine ferahlatıcı alternatiflerdir. Rahat okuma koltukları arıyorsanız, bu bloga göz atın.

Modern book rack design features open shelves and an attached long storage benchModern book rack design features open shelves and an attached long storage bench
Kitapları muhafaza etmek için alçak bir depolama alanı

Çocuk Odası İçin İlginç Kitap Rafı Tasarımları

Çocuk yatak odaları için eğlenceli tasarımlar oluşturmak kolaydır. İşin püf noktası, hem eğlenceli hem de hayat derslerini pekiştiren bir şey yaratmaktır, tabii ki eğlenceli bir şekilde. Bu yatak odasına bir göz atın. Büyük gardırop, çocukların rahatça erişebileceği şekilde birkaç açık kitap rafına sahip. Bununla birlikte, merak uyandıran alışılmadık ağaç şeklindeki kitap rafıdır. Zamanla, bu tür ilginç modern kitap rafı tasarımları, küçük çocukları kitapların zihin için gübre olduğunu anlamaya teşvik edecektir. Yatmadan önce kitap okumak için bu masa lambalarından biri yardımcı olacaktır.

Book rack design for kids bedroom with open bookshelvesBook rack design for kids bedroom with open bookshelves
Çocuk odası için ilginç bir kitaplık tasarımı

Çalışma Köşesi İçin Modern Bir Duvar Kitap Rafı Tasarımı

Modern bir duvar kitap rafı tasarımı, kolay erişim ve basit raf bakımı ile kitapları için geniş alana ihtiyaç duyan doyumsuz okuyucular için bir cennettir. Çalışma odası, bu tür okuyuculara okumak için özel, açık bir alan sağlar. Bu tasarımda, rafların çoğu hızlı erişim için açık bırakılırken, bazı kapalı dolaplar da sağlanmıştır. Bir başka ilginç ayrıntı da, yönetici çalışma masasının mini bir kitap rafına bağlanarak çok işlevli hale getirilmesidir. Kanepe ve pencere perdeleri de mekana faydalı eklemelerdir. Okuma odası iç mekanları hakkında daha fazla bilgi edinmek ister misiniz? Önerilerimize buradan göz atın.

İLGİNİ ÇEKEBİLİR:  Anne-Baba Adayları İçin Çocuk Odası Dekorasyon Rehberi
Modern wall book rack design for study corner with easy accessModern wall book rack design for study corner with easy access
Hevesli okuyucular için kullanışlı bir duvar kitaplığı tasarımı

Gizli Özelliklere Sahip Modern Duvar Kitap Rafı Tasarımı

Bu, ihtiyatlı olmasıyla kalbimizi kazanan basit bir kitap rafı tasarımıdır. Tasarım, gizli kitap rafını ortaya çıkarmak için kulp çekilene kadar bir gardırop gibi görünüyor ve misafirlerin vay canına demesine neden oluyor! Ve bu tasarımda olduğu gibi açık bir kitap rafının yanına yerleştirildiğinde, hiç kimse uzun dolabın arkasında bir hazine olduğundan şüphelenemez. Bir diğer artı ise geniş kitaplığın altındaki iki kapılı kapalı dolapların optimum depolama seçenekleri sunmasıdır. İşte kitaplığınız için bazı dekor fikirleri.

Modern wall book rack design with hidden book racksModern wall book rack design with hidden book racks
Uzun çekmeceli modern bir duvar kitap rafı tasarımı

Umarız kitapseverler bu blogu, kitap yığınlarını korumak ve kendilerini en seçkin modern kitap rafı tasarımlarıyla ifade etmek için yararlı bulurlar. Eğer bir tane seçtiyseniz ya da aklınızda başka bir tasarım varsa ve tasarım uzmanlarımızın bunu evinizde hayata geçirmesini istiyorsanız, hemen bir randevu alın.

Bunlara da Göz Atın

Post navigation

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir