Burcunuza Göre Evlenmek İçin Yılın En İyi Zamanı

“Evet” dediniz, Instagram’da gözyaşları içinde yüzüğünüzü gösterdiğiniz bir selfie paylaştınız ve şimdi keşke yapmasaydım diyorsunuz. Pişmanlık duyduğunuz şey tüm o “evet” durumu değil, kaçınılmaz “Büyük gün ne zaman?” sorusuyla her karşılaştığınızda duyduğunuz vicdan azabıdır. Belki de her zaman bir yaz gelini olacağınızı düşünmüştünüz, ancak nişanınızın zamanlaması bir Haziran düğünü için en uygun şekilde gerçekleşmedi. Ya da belki de mekanınız kışın sonuna kadar rezerve edildi ve siz de ideal ortamınız ile hayalinizdeki gelinlik (ki kesinlikle dondurucu soğuklar için tasarlanmamıştır) arasında karar vermek zorunda kaldınız. Ancak doğru düğün tarihi beklemeye değer olabilir; en azından yıldızlar böyle söylüyor.

Burçlarla ilgileniyorsanız, astrolojiye göre evlenmek için en iyi ayı belirlemeyi ve zaman çizelgenizi burcunuza göre oluşturmayı düşünün. Astrolog Ambi Statham’a göre, genel bir kural olarak, burcunuzun ayında evlenmek “güzeldir”. Statham, “Bu, kozmik spot ışıklarının sizin burcunuzda parlayan güneşle birlikte sıkıca üzerinizde parladığı zamandır” diyor.

Belirli burçlar (ve gelecekteki evlilikleri) için diğerlerinden daha iyi olan belirli aylar (veya genel mevsimler) olsa da, yılın tamamen kaçınmak isteyeceğiniz birkaç önemli dönemi vardır. Statham, “Biz astrologlar Venüs, Mars veya Merkür gerilemeleri sırasında evlenmeyi tavsiye etmiyoruz, çünkü bunlar evliliği ve düğünleri en olumsuz etkileyebilecek belirli gerilemelerdir” diyor. Ancak umutsuzluğa kapılmayın: Uzmanımız, ne zaman evleneceğinize karar vermenize yardımcı olacak burcunuza özel tavsiyelerle karşınızda; bu nedenle, tarihleri kaydetmeden önce burcunuza göz atmayı unutmayın.

Couple Enjoying PicnicCouple Enjoying Picnic

Fotoğraf: Janet Kaczmarek

Ateş Burçları: Koç, Aslan ve Yay

Statham, “Genel olarak ateş burçları evlilikleri sırasında etraflarında güçlü, ateşli bir enerji arayacaklardır, bu nedenle yaz mevsimi bu burçların evlenmesi için en uygun zamandır” diyor. “Güneş parlıyor ve sıcaklıklar ılık, bu da onların güneşli ve ateşli eğilimlerine uyuyor.”

Koç Burcu

Eğer bir Koç burcuysanız, astrolojiye göre evlenmek için en iyi ay Haziran’dır; ancak bizim sizin için daha da özel bir önerimiz var. Statham, “Bu burç en çok yaz başlangıcına uygundur, bu nedenle Haziran ayı -belki de yılın en uzun gününde bir yaz gündönümü düğünü- bu dinamik burca uygun olacaktır” diyor.

Aslan Burcu

Aslanlar düğümü Temmuz ya da Ağustos ayında atmayı düşünmelidir. Statham, “Şanslı Aslanlar yaz ve Aslan mevsimini birleştirebilir ve yazın ilerleyen zamanlarında, Temmuz sonundan Ağustos sonuna kadar evlenebilirler” diyor. “Aslan burcu ne yaparsa yapsın eğlenceli bir parti olacağından emin olabilirsiniz, çünkü bu burç eğlenmeyi sever.”

Yay Burcu

Bir Yay burcu düğün tarihi seçme konusunda daha fazla değişkenliğe sahiptir. Haziran, Temmuz ve Ağustos ayları iyi seçeneklerdir, ancak bu burç için yılın bir başka zamanı da aynı derecede değerlidir. Statham, “Yay burçları yaz ayları boyunca herhangi bir zamanı tercih edebilir ve nikahlarını süsleyen ateşli güneşin sıcaklığının tadını çıkarabilirler” diyor. “Ancak gezgin bir burç oldukları için kışın evlenmeyi de tercih edebilirler, böylece havanın ılık olduğu egzotik bir yere gidebilirler.”

bride and groom kiss under the chuppahbride and groom kiss under the chuppah

Fotoğraf: Samm Blake

Toprak Burçları: Boğa, Başak ve Oğlak

Doğal olarak, toprak burçları düğünü açık havada, rahat bir dış ortamda yapabilecekleri bir düğün ayı seçmelidir; yani çok sıcak ya da soğuk olmamalıdır. Statham, “İlkbahar ve sonbahar bu burçların evlenmesi için en uygun zamanlardır,” diyor. “Doğa Ana’nın fonda olduğu her türlü açık hava düğünü toprak burçları için mükemmel bir ortamdır.”

Boğa Burcu

Eğer Boğa burcuysanız, Nisan ya da Mayıs ayında evlenin. Statham, “Boğa burçları doğum günlerine daha yakın olan ilkbaharı tercih edebilir,” diyor.

Başak ve Oğlak

Başak ve Oğlak burçları yazın diğer tarafında bir düğün ayı düşünmelidir. Statham, “Bu burçlar sonbahara daha uygun olabilir ve Oğlak burcu için sonbaharın ilerleyen zamanları daha iyidir,” diyor. “Bu burçlar topraklanma ve denge arayışında olduklarından, gece ve gündüzün eşit olduğu ilkbahar ve sonbahar ekinokslarının her ikisi de onlar için uygun olacaktır.”

Wedding Couple In Hot Air BalloonWedding Couple In Hot Air Balloon

Fotoğraf: Perry Vaile

Hava Burçları: İkizler, Terazi ve Kova

Eğer bir hava burcuysanız, yani İkizler, Terazi veya Kova burcuysanız şanslısınız. Sorunsuz, akıcı bir büyük gün ve mutlu bir evlilik sağlayacak bir düğün ayı seçmek söz konusu olduğunda en fazla esnekliğe sahipsiniz. Statham, “Bu burçlar, sosyalleşme dolu olması koşuluyla yılın herhangi bir zamanında düğünün tadını çıkarabilir” diyor.

İkizler

İkizler için düğün ayınız, düğün türünüzden daha az önemlidir. Statham, “İkizler, düğün haftası veya hafta sonu boyunca birkaç farklı etkinlikte konuklarıyla sosyalleşmeyi ve sohbet etmeyi en üst düzeye çıkarabilecekleri bir destinasyon ortamına çekilebilirler” diyor.

Terazi

Teraziler, sizin için en iyi düğün ayını (Eylül!) ve temayı belirledik: Statham, “Teraziler muhtemelen daha klasik ve göz alıcı bir şey tercih edeceklerdir ve sonbahar başında yapılacak bir düğün muhtemelen bu burca en uygun düğün olacaktır” diyor.

Kova Burcu

Statham, bu burç için kesinlikle hiçbir kuralın geçerli olmadığını söylüyor – her şeyi kendi bildiğiniz gibi yapmak dışında. “Zodyak’ın en öngörülemez burcu olarak, Kova burcu ne yaparsa yapsın, muhtemelen alışılmadık bir unsur içerecektir – örneğin, düğün konuklarını bir eko-macera düğününe sürükleyebilirler” diyor. Nihayetinde, düğün tarihi seçmek söz konusu olduğunda takvim aylarından istediğinizi seçebilirsiniz.

Bride and groom riding on a wooden boat on lake Como with their villa venue in the backgroundBride and groom riding on a wooden boat on lake Como with their villa venue in the background

Fotoğraf: Lilly Red

Su Burçları: Balık, Yengeç ve Akrep

Balıklar, Yengeçler ve Akrepler su burçlarıdır; bu nedenle hangi düğün ayında karar verirseniz verin, okyanus, göl veya nehir yakınında olmanızı sağlayacak bir yer bulmaya çalışın. Statham, “Hangi mevsimi seçerlerse seçsinler bu burçların teması sudur,” diyor.

Balık Burcu

Statham, “Balık burcu, okyanus, göl ya da nehir gibi doğal bir su kütlesinin kenarında olması koşuluyla yılın herhangi bir zamanında yapılacak bir düğünden keyif alacaktır” diyor. “Ancak kendi mevsimlerinde, kışın sonuna doğru evlenmek Balık burcuna çok yakışacaktır.”

Yengeç Burcu

Yengeçler, yaz ayları için seçim sizin. “Yengeç burcunun kendini en çok yaz aylarında evinde hissetmesi muhtemeldir ve en yakınları ve sevdikleriyle bir sahil düğünü en çok bu burca yakışacaktır” diyor.

Akrep Burcu

“Ciddi Akrep burcuna en çok yılın en karanlık gününde yapılacak bir kış gündönümü düğünü yakışır,” diye öneriyor. “Gün batımında güzel bir göl kenarında bir kış düğünü düşünün. Bu özel burç, davetlilerin olmadığı bir düğünden ve sonrasında sevdikleriyle kutlama yapmaktan da hoşlanabilir.”

Bunlara da Göz Atın

Post navigation

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir